Megjelent az áprilisi Playboy! És van egy másik fontos bejelentésünk is

Megjelent az áprilisi Playboy! És van egy másik fontos bejelentésünk is
Előfizetek

Mint ahogy máskor, mi megint csak a saját utunkat járjuk...

Aki lelécelt a legnagyobb közösségi szájtról, az a Playboy amerikai kiadása. Odaát elég nagy hullámokat vet a Cambridge Analytica és a Facebook kapcsolata: a jelek szerint az előbbi cég lehúzott egy rakás felhasználói adatot utóbbitól, és így sikeresen belepiszkáltak az amerikai választásokba. Az utolsó pillanatban küldtek kortesüzeneteket a felhasználóknak, és így segítettek abban, hogy az USA elnöki székébe ülhessen a világ legsikeresebb tahója, Donald Trump. Ennek következtében a Facebook részvényeinek értéke látványosan megroggyant, és felgyorsult az elvándorlás. Elon Musk – Tesla, SpaceX – is törölte a cégeit a Facebookról, és most az amerikai Playboy is odébbállt. De mint ahogy máskor, mi megint csak a saját utunkat járjuk. Bár a Facebook-használat valóban okozhat mellékhatásokat, nekünk mégiscsak fontos az a közösség, amely a magyar lap körül kialakult. Fontos, hogy eljuthassunk így is Önökhöz – Önök meg hozzánk. Röviden: nekünk fontosak Önök. Úgyhogy, ne dőljenek be félinformációknak: maradunk a Facebookon. Ja, és persze meztelen nők is voltak, meg lesznek a lapban!

Például az osztrák modell, Iris Shala, aki, ha lenne a Playboy-olimpián nekifutásból hosszútáv-dögösségi verseny, azonnal a dobogó csúcsára kerülne. PB1804_900x450_90-esEvek

Lapunkban hosszasan foglalkozunk a kilencvenes évekkel. A levegőben olyan retró-láz rezeg, hogy nem mehettünk el a jelenség mellett. A most a negyvenes éveire ráfordulni készülő (vagy már ráfordult) generáció eljutott azon állapotba, amikor már nem kínos nosztalgiáznia. Így emlegeti a környezetem fátyolos tekintettel a Friderikusz-showt, énekli, hogy a „szerelem is napolaj”, és vágyakozik rá, hogy kazettát tekerjen vissza úgy, hogy grafitceruzát dug a lyukába. (A kazettáéba!!!) PB1804_900x450_Lukacs Laszlo Int Van viszont, aki éppen elhagyta a negyvenes generációt. Lukács László, a Tankcsapda frontembere ötven lett. A fantasztikus punkrock-zenekar évek óta a csúcson van – szinte odaragadt. Lukács erről is mesél az interjúban, meg arról, hogyan érdemes kezelni az öregedéssel járó tüneteket. (Például, hogy ne igyunk ötöt, csak hármat.) Lukács a playboy-hu-n is nagyot megy: nézzék meg exkluzív videónkat! PB1804_900x450_Banki Gergely 20Q

Bánki Gergely régóta érdekelt: láttam őt a Lefitymálva, illetve a 40, avagy a véges élet és a Férfiak szexuális világa című szkeccskabarékban. Ha jól akarnak szórakozni, mindhárom előadást ajánlom a figyelmükbe: időnként térdcsapkodós röhögés tör az emberre, néha meg csak ül, és néz maga elé, úgy betalál mélyebbre egy-egy geg. Bánki az RTL Klub nézettségben mindent elsöprő vígjátéksorozatában, a Mi kis falunkban játssza Lacit, a szorgalmas, jóindulatú hülyét – innen is ismerős lehet Önöknek. Jól elbeszélgettünk, ennek lenyomatát pedig önök is magukévá tehetik. PB1804_900x450_Genf Sztarjai

Genf sztárjait se hagyják ki: ábrándozzunk együtt, milyen lehet ezeket az álomautókkal keresztezett szupersportkocsikat vezetni. Én magam leginkább – nomen est omen, – egy Ferrari Pistára vágyom. (Tényleg van ilyen!) PB1804_900x450_playboy5

Ajánlok még egy komoly témát. Összeállításunkban végignézzük, hogy a sikeres országok és nemzetek milyen úton érték el azt a bizonyos sikert. A legtöbbször természetesen a nyitottság, az átláthatóság és az oktatásba való durva befektetés vezet el a jóra. Kivéve persze, ahol nem, de ezek vannak kevesebben.

Végül, engedjék meg, hogy kellemes húsvéti ünnepeket kívánjak! Menjenek el locsolkodni, higgyék el, nem gáz. Nem más ez, mint egy pogány termékenységi szertartás. Ha az ember normálisan csinálja – értsd.: nem hullarészeg –, akkor meg csak egy kedves népszokás.

Bus István főszerkesztő

Tovább olvasok
A Daft Punktól Radics Béláig

Az utóbbi évtizedben a Kerekes Band több, mint harminc átdolgozást készített nyenyerére, ezek közül tizenkét szám került fel legújabb, ReWind című lemezükre.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Egyéves előfizetés (10 lapszám) 9950 Ft helyett csak 4950 Ft. Így most 995 Ft helyett lapszámonként csak 495 Ft! Egyéves elofizetés(10 lapszám) 9950 Ft helyett csak 4950 Ft. 995 Ft helyett lapszámonként 495 Ft.

Csak 4950 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem