Íme a 2019-es Év Playmate-je!

jordan emanuel,playmate of the year,playmate of the year 2019,az év playmateje,playmate,playboy pla
Előfizetek

Jordan Emanuel, Playboy Club ellenállhatatlan nyuszija lett az idei év Playmate-je!

Jordan saját szavaival mesél arról, milyen érzés, hogy idén ő lett a világ leggyönyörűbb nyuszilánya.

playmate,jordan emanuel,playmate of the year,playboy playmate of the year,playmate of the year 2019
forrás: PLAYBOY

Az amerikai társadalom üvegdobozba zárja a nőket, amit mindenki körbejár és megkérdőjelezi a választásainkat, a jövőnket, az ötleteinket, eldöntik, mit kellene tennünk, hogyan kéne csinálnunk valamit és hogyan kellene kinéznünk. A dobozon belül csak a saját tükörképünket látjuk, amik felfedik a hibáinkat és kikényszerítenek egyfajta megfelelési kényszert.

Dupla kisebbségiként, fekete nőként, a fent elmondottak nagysága egészen más hatással van rám. Az, hogy egy ilyen hatalmas erő, mint a PLAYBOY támogatását élvezhetem akkor is, ha épp nem trendi, vagy elfogadott, megváltoztatta az életem.

playmate,playmate of the year,jordan emanuel,nyuszilány,playmate of the year 2019
forrás: PLAYBOY

Miután megtudtam, hogy egyike lettem a két nyuszilánynak, akikből Playmate lett, majd én lettem Az Év Playmate-je, a történelem során az első színesbőrű Playmate, óriási büszkeség öntött el.

A PLAYBOY 1965 márciusában mutatta be az első fekete Playmate-et, mielőtt a Voting Rights Act szavazati jogot ajándékozott minden Amerikainak, nemzet-szerte. Az ikonikus brand, amely megmutatja a leggyönyörűbb, legszabadabb nőket Amerika tudtára adta, hogy a fekete nők is ebbe a csoportba tartoznak. De Amerikának ekkor még azt is el kellett fogadnia, hogy a feketék egyenlőek.

Miután egy 2018-as NPR-cikk azt taglalta, hogy a fekete nők a legkevésbé kívánatosak, amikor a megkérdezettek nagy százaléka úgy vélekedik, hogy szexre még talán jók vagyunk, de együttélésre már kevésbé; hogy szeretőnek tartanak, nem feleségnek; hogy fétistárgyak vagyunk, nem érző emberi lények; hogy a melanin a bőrünkben inkább taszító, mint vonzó; nekem, aki most elérte ezt a fantasztikus teljesítményt, ez egy igazi megtiszteltetés és mindig a szívemhez közel fogom tartani ezt az érzést, nem csak magam miatt, de minden fekete nőért, aki valaha megkérdőjelezte önnön szépségét.

playmate of the year,az év playmateje,playmate of the year 2019,jordan emanuel,playmate
forrás: PLAYBOY

Egy olyan világban, ahol egy nő nem dönthet anélkül, hogy ne ítélkezzenek felette, akár saját nőtársai is, a PLAYBOY egy olyan platformot teremtett, ahol nem csak a nők szabadságát, de intelligenciáját is hirdeti.

A Miami Egyetemen szereztem diplomát zenei üzleti tevékenységekből, művészettörténelemből és újságírásból. Annak szenteltem a karrierem, hogy életet leheljek a képekbe és az ötletekből gondolatébresztő videókat és digitális tartalmakat gyártsak. De megkérdőjelezték az intelligenciám, amikor tavaly decemberben Playmate-nek választottak. Egy másik nő szerint buta vagyok, amiért a testemből kerestem pénzt. Meghökkentem. Ez egy olyan megjegyzés volt, amire nem voltam felkészülve, mert sosem gondoltam, hogy bármi összefüggés lenne a meztelenség és a tudás között.

jordan emanuel,playmate of the year 2019,playmate of the year,az év playmateje,nyuszilány
forrás: PLAYBOY

Bárminemű kritikát elfogadok, amíg az segít a nőknek felszabadítani önmagukat.

playmate,playmate of the year,playmate of the year 2019,jordan emanuel,az év playmateje
forrás: PLAYBOY

Egy pillanatra elfeledkeztem az üvegdobozról, amibe raktak, elfelejtettem, hogy egy olyan világban élünk, ahol egy nő nem gondolkodhat több dimenzióban. A nő nem lehet intelligens és vonzó, erős és kedves, intellektuális és feminin, anya és főnök és főleg nem lehet vonzó szexuálisan. Ez a test ugyanolyan, mint minden nőé. Egyes testek szexuális stimulációt váltanak ki, de ez ugyanaz a test, ami megteremt, hordoz és a világra segít egy új életet. Mi lehet a testemben annyira szégyellnivaló, hogy egy pillanat alatt eltöröl mindent, amit elértem?

jordan emanuel,playmate of the year,playmate of the year 2019,az év playmateje
forrás: PLAYBOY

Az ehhez hasonló élmények inspiráltak, hogy alapítótagja legyek a Women With Voices nevű nonprofit szervezetnek. Tudom, hogy kell egy hely, ahol a nők, rendelkezzenek bármilyen financiális háttérrel, tartozzanak bármilyen rasszba, legyenek bármilyen idősek, vagy fiatalok, tanulhassanak és segíthessék egymást. Amint összejönnnek és megosztják az élményeiket, megértik, hogy nincsenek különbségek közöttünk. Ez mindnyájunkat felszabadít és erőssé tesz.

playmate of the year,playmate of the year 2019,az év playmateje,jordan emanuel
forrás: PLAYBOY

Egy nő vagyok, akit legyűrt már a szorongás és a depresszió; egy nő, aki ellenszolgáltatást nem várva, aktívan dolgozik, hogy megváltoztassa a társadalmat. Állom és kivédem az olyan kérdéseket, mint "Mégis, hogyan adhat erőt a meztelenség? Hogy fognak felnézni rád a kislányok?" A válaszom: Saját magam és másokat is erősítem, felemelem a Women With Voices-szel, a PLAYBOY-jal és bármi mással, ahol megmutathatom magam és ösztönözhetem az embereket, hogy egyesüljenek, tanuljanak és kövessék azt, amit a lelkük mélyén igaznak éreznek, mert egy nő vagyok és igenis hangot adhatok ennek! Egy nő vagyok, aki büszke a testére, a szexualitására, az eszére és a képességére, hogy együtt tudjon érezni másokkal!

Egy nő vagyok, aki képes kezelni az ítélkezést, mindaddig, míg ezzel segít másoknak hogy felszabadítsák önmagukat és magabiztosan szálljanak ki az üvegdobozból!

jordan emanuel,aláírás,playmate of the year,playmate of the year 2019
Ismerd meg!
Tovább olvasok
Playboy Nagyinterjú - Faludy György

Egy világpolgár vallomásai.

Amerika nyomában a 66-os úton

Sárga felezővonallal felkent végtelen utakról álmodozik az, aki az Egyesült Államok fénykorában készült filmeken nevelkedett és titkon reméli, az elveszettnek hitt utak a mai napig életre szóló kalandokat rejtenek.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

Egyéves előfizetés (10 lapszám) 9950 Ft helyett csak 4950 Ft, így lapszámonként csupán 495 Ft.

Csak 4950 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem