Ezentúl nem sír fel az internet

baba,gyerek,ivadék,pocok,bébi,kisbaba,kisgyerek,block,kiegészítő,koton
Előfizetek

Egy óvszergyár hatalmas szolgálatot tett az emberiségnek.

Először is leszögeznénk: mi szeretjük a gyerekeket. Még a babákat is. Az irritálóan magas visításukkal, taknyukkal-nyálukkal, puha koponyájukkal együtt. Sőt, a Playboy a családok elkötelezett híve, hiszen a pici gyermekek annak a következményei, amit a legjobban szeretünk.

De vannak pillanatok, amikor csurig telik a pohár. Ez a kora-harmincasoknál általános, amikor az ember környezetében mindneki házasodik, majd megteszi, amit megkövetel a haza és szaporodásra adja a fejét. Még olyanok is, akiknek még második ránézésre sem kellene.

A gond a közösségi média térnyerésével van: ami eddig egy szűk család kicsi kincse volt, mostanra ellepi az összes csatornát és öntudatlanul is kiszolgálja az algoritmusok okulását - hogy minden jóban van valami rossz, ezúttal hatványozódik, hiszen végig kell néznünk.

Hány volt csoporttársnőd, kolléganőd, vagy dögös celebet kellett kikövetned, mert a szülés után elfelejtett magáról posztolni és csurig lett a falad a gyerekével?

Mindenkinek a saját babája a legszebb. Sajnos, a többiekét gyakrabban látod.

A Skyn végre megvalósította sokak titkolt vágyát: elkészített egy Chrome-kiegészítőt, ami eltünteti a babafotókat az internetről.

Ugyan, még csak asztali gépen, és ahogy elnézzük, az Instagramnál nem is működik rendesen. Sőt, egyáltalán nem működik, de a hit csodákra képes. És tudjuk, hogy ez egy kampány. De bízunk a fejlesztőkben, hiszen minden apróságnak örülni kell, ami kevesebb apróságot jelenít meg.

Ugyanis a stressz csendes gyilkos. A babazakkant ismerősök pedig hatalmas nyomást jelentenek.

A Facebook algoritmusa automatikusan címkézi a képeket, tehát, ha kisbabát lát, azonnal ellátja a megfelelő tagekkel. A kód ezeket a címkéket keresi, és amint egyezést talál, egy megnyugtató képre cseréli a jövő reménységét.

Amíg installálod, röhögj egyet cuki idiótákon!

A Playboy Instagramján másmilyen babákat találsz!

Tovább olvasok
Mihez kezd egy cseh modell Floridában?

Tracy nem bíz sokat a képzeletünkre.

A szupersportautó halott

Micsoda hülyeség ez a cím! – gondolhatja most, és tulajdonképpen igaza is van.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Egyéves előfizetés (10 lapszám) 9950 Ft helyett csak 4950 Ft. Így most 995 Ft helyett lapszámonként csak 495 Ft! Egyéves elofizetés(10 lapszám) 9950 Ft helyett csak 4950 Ft. 995 Ft helyett lapszámonként 495 Ft.

Csak 4950 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem