Éjszaka a Playboy Clubban

playboy club,playboy bár,bus istván,útinapló,buli,esemény,beszámoló,new york,amerika
Forrás: PlayboyClubNYC
Előfizetek

Azt a két tuját. Azt nem értem a New York-i Playboy Club-bal kapcsolatban.

Mert ahogy a Times Square-től elkezdünk a Hudson folyó felé battyogni a 42. utcán, és magunk mögött hagyjuk a Broadway legmenőbb színházait, ott, ahol a neonerdő épp véget ér, kezdődik az ígéret földje: a tavaly beizzított Playboy Club.

A bejáratnál pedig ott a két, csenevész dézsás tuja – tisztára, mint az otthoni teraszomon, még mielőtt végleg nyugdíjaztam volna őket. Ennyi az összes kritikám. Innentől kezdve tényleg eszelősen jó a hely.

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! New York-i anzixxx

Playboy konferenciára nemcsak azért jó eljutni, mert az ember network-ölhet, és magába szívja a rengeteg okosságot, hanem azért is, mert az emberhez hozzávágnak néhány életre szóló élményt. Esetünkben most egy bulit a klubban. Az ajtó mögött félhomály – csak a fehér pomponok, a nyuszifarkak világítanak a sötétben. A ruhatáros nyuszicsaj is olyan, hogy az ember egy hatásszünetnyi pillanatra elnémul a látványtól, aztán halkan a zsebébe csúsztatja a bilétát, miközben elrebeg egy „thank you”-t.

Bent egész bunny-armada fogad; közvetlenek és mosolygósak, tiszta Amerika. A klub pedig úgy retró, hogy közben szupermodern. Olyan ízléssel van berendezve, ami tökéletesen visszaadja azt a fílinget, ami a Playboy hedonista vonalát viszi tovább. Ha nem bézs kazettákba rendezett nyuszifejek borítják a falat, akkor rubinvörös textiltapéta. Két perc alatt a Holdra lövi a hely a tesztoszteronszintet, és elönt mindenkit a „világ királya”-illúzió. (Ennek az utóhatása Kelet-Európába visszaérkezve még két egész napig tart.)

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Fegyverpornó

Félhomályos zsöllyék, puha kanapék, korlátlan italfogyasztás. A kerek bárpultnál gyorsan sorra kerülök, és a mixer gyorsan kilöttyint egy kisadag – két deci (bár itt nem deciben mérnek) – viszkit. Miközben elindulok felderíteni a hátsó fertályt, belebotlok Jordan Emanuelbe, az idei év playmate-jébe, aki olyan természetességgel áll bele a small talk-ba, a kellemes csevejbe, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy a magyar Playboy-főszerkesztő leszólítja…

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Az USS Intrepid gyomrában

Na jó, hát ez tényleg a világ legtermészetesebb dolga. Később lehuppanok egy pamlagra. Mögöttem kék, floureszcens fényben úszó tengeri akvárium, amelynek közepét hatalmas, fehér plasztik nyúlfej uralja. Sok időt nem tudok eltölteni akvarisztikai megfigyeléseimmel, mert elkezd játszani a zenekar. A 45 Riots lassan kezdi, aztán belelendül. A fantasztikus zenészek – a hihetetlenül faarcú billentyűssel együtt – valódi virtuózai a szakmájuknak. A fronton pedig két elképesztő énekes: egy öltönyös-basebalssapkás MC, és egy mezítlábas istennő. Fél órán belül olyan bulit csinálnak, amit egyszerűen nem hiszek el. Haknizenekar persze, mások slágereivel, de ezek a zenészek New York legjobbjai, megjárták az amerikai The Voice-ot, és Jay Leno, David Letterman, Stephen Colbert show-it, a Grammy-gálán zenéltek, illetve az NFL-döntő szünetében is. Egyszerűen muszáj kimennem újra a bárpulthoz, aztán bőszen videózni kezdek. Alább a végeredmény.

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Tűz a víz alá!

Kövesd a Playboy-t az Instagramon is!

Tovább olvasok
Az egyszerűség diadala

Váratlan elmélkedés a svájci óragyártás ikonikus klasszikusa kapcsán.

Brit tudósok szerint Bella Hadid a világ legszebb nője

Illusztrációnkon Kate Compton szerepel.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Egyéves előfizetés (10 lapszám) 9950 Ft helyett csak 4950 Ft. Így most 995 Ft helyett lapszámonként csak 495 Ft! Egyéves elofizetés(10 lapszám) 9950 Ft helyett csak 4950 Ft. 995 Ft helyett lapszámonként 495 Ft.

Csak 4950 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem