Dzsinnie deal - A szellem titkai

playboy exkluzív,szabó győző,dzsinnie deal,szabó győző rovata,noár,molnár áron,színész
Előfizetek

Miért pont Dzsinnie? Joggal merül fel a kérdés, mindjárt az elején. Elmondom.

Akik ismernek, tudják rólam, hogy mindig a járatlan úton megyek. Felrúgok minden szabályt és keresem az ösvényt. A titkok ösvényét, az új csodák ismeretlen terepén.

Kérdezgetek, megállítok mindenféle-mindenfajta arcot. És mindig megtalálom az embert. Bevonzom azt, akinél van az infó. Ez vonz és vonzott gyerekkorom óta. És mindezt nemcsak magamért, hanem bizony másokért is teszem.

Mert nincs nagyobb élmény annál, mint mikor ezt „elfecsegem” azoknak, akiket igazán szeretek. Megfosztva ezzel őket a felfedezés élményétől, ezt tudom... de mégis. Én már tálcán szállítom az infót és ezért mindenki boldog. Olyan vagyok, mint Rómában az a kulcslyuk, amin keresztül csakis a Szent Péter-bazilika kupoláit látod. Ha tudod, hol is van pontosan ez a kulcslyuk. És te nem tudod. De Dzsinnie tudja. És ezt a barátai is tudják.

Ezért hívják Győzőt (engem) Dzsinnie-nek. Aki megmutatja neked, hol az a kulcslyuk. És minden mást. Ezek az én felfedezéseim.

A szó: fegyver


Itt van ez a csávó, ez a lángpallos. Ez a szeplőtlen tisztaságú „őrült” színész.

Molnár Áron, aki kivételes tehetségével már a placcra tette magát. De neki ez nem elég. Neki több kell. Megszületik agyában a noÁr koncepció. Gondolhatnánk: Áron – noÁr, aha, ez egy anagramma. De nem! noÁr egy mozgalom, egy szellemiség. Avagy ahogyan Ő mondja: Mi vagyunk a noÁr!

Na most itt van ez a faszagyerek, aki családjával 1991-ben Újvidékről (4 évesen) hazánkba érkezett a háborús válság elől, és közel 30 évesen nem virágokat dugdos a pisztolyok csövébe, hanem kidobja Ébresztő című első klipjét a netre, és szétrobbantja vele a világhálót.

A noÁr sztori informatív, és egyben katalizátorként működik. Mert a szó fegyver, mégpedig veszélyes fegyver. De a jelenkor Malcolm X-ét vagy Martin Luther Kingjét semmi nem ingatja meg. Társadalmilag reflektív dinamikája tovább „harcol”, és két újabb klippel jön. És tarol. Három rapbombát dob be a köztudatba (ez eddig a nagyon ütős repertoár), és már várjuk a következőt. Mert nem lehet mellette elmenni, és nem is szabad. És ez fontos: te is noÁr vagy!

Legyünk minél többen! Deal?

Tovább olvasok
Playboy Nagyinterjú - Faludy György

Egy világpolgár vallomásai.

Amerika nyomában a 66-os úton

Sárga felezővonallal felkent végtelen utakról álmodozik az, aki az Egyesült Államok fénykorában készült filmeken nevelkedett és titkon reméli, az elveszettnek hitt utak a mai napig életre szóló kalandokat rejtenek.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Egyéves előfizetés (10 lapszám) 9950 Ft helyett csak 4950 Ft, így lapszámonként csupán 495 Ft.

Csak 4950 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem