Bulvártalanítva

sixx,varga attila,feature,playboy feature,playboy fórum,playboy cikk,publicisztika
Előfizetek

Kovács Huszonegy János tűzoltó csipás szemmel kevergette reggeli kávéját, és közben az Egyes csatornát nézte (a Kettes csatorna csak este hattól sugároz, azért, mert egyébként a Kettest jobban szerette, azon kevesebb szakállas filozófust mutogattak).

Kedd volt, megint az a vörös bemondó ült a stúdióban egyszerű szürke kartonruhában, de valahogy sokkal dögösebb volt, mint többiek, neki még az egyenhacuka is jól állt, különösen akkor, amikor majdnem kibuggyant belőle a csöcse.

Máriának hívták, szám nélkül, ami furcsa volt János szerint, hiszen a választható húsz keresztnév miatt szinte mindenkinek volt száma, de ezek szerint a tévében csak egy Szabó Mária volt. Jánosné még aludt, János pedig kihasználta a dolgok ilyen szerencsés együttállását, és arról fantáziált, hogy vajon hogy nézhet ki a vörös, ha a háta ívbe feszül, miközben valaki szemből locsolja rá a zacskós tejet, állnak azok a kannák, vagy lógnak azért egy kicsit a súly alatt? Mekkora lehet a bimbóudvara?

Ezt persze senki nem tudhatta, csak a vörös férje (már ha volt neki), mert ilyen dolgokról – érthetően – nem beszéltek sem az Egyes, sem a Kettes csatornán (pedig ott egyszer volt egy műsor, amiben a legenda szerint megemlítették, hogy a Nemzet Zenészét egy fiatal csitri társaságában látták kávézni, de a műsorvezetőt azóta sem látta senki), így János a fantáziájára hagyatkozott, és úgy döntött, hogy a vörösnek emberes mellei vannak, egy kézbe bele sem fér egyik sem, a bimbója kissé barnás és feszes, kemény, mint két nagy gyémánt. Ezzel a lendülettel be is vonult a zuhanyzóba, ahol a biztonság kedvéért ki is verte magának, mert nem akart úgy járni, mint Varga Hat József a múltkor, amikor egy lakástűz közben spontán magömlése lett a földön heverő, félig elszenesedett Női Lap címlapján látott kasmírpulóveres lánytól.

Vajon pucér nő mikor lesz az Újság címlapján – tette fel magának a költői kérdést János a zuhany alatt, és hangosan fel is röhögött, ekkora marhaságot, mit keresne egy sajtótermékben egy meztelen nő?

Munkába menet egyre csak Mária foglalkoztatta, vajon van férje? Gyereke? Az Egyes csatornát nézi vagy a Kettest? Kinek szorít majd ma este a Szellem Gigászainak párbajában? A kötött pulóveres politológusnak vagy a hatszoros bajnok cápafogas esztétának? János, bár valahol érezte, hogy ez így nem helyes, egyre kevésbé tudott koncentrálni a mai napra és az esti vetélkedőre, egyre csak Mária izgatta. Őt kellene beküldeni a cápafogas ellen, gondolta János, azt szívesebben nézném, igaz, akkor a műsort náluk néző filozófus pár biztos halálra unná magát (nekik nem volt tévéjük, mindenki tudja, hogy a filozófusok nem vásárolhatnak készüléket), így János el is szégyellte magát egy kicsit. Az őrsre beérve János szeretett volna még egy kicsit Máriára gondolni, még az is megfordult a fejében, hogy bevonul a zuhanyzóba egy tíz percre, csak ő meg a gondolatai, de a sors közbeszólt.

Riasztás jött, a Nemzet Lantosának lángokban a háza, százhatvannal, szirénázva száguldott a piros autó a városon át, felbecsülhetetlen értékű kottákat kell menteni, mondta a parancsnok kipirult arccal, most megmutathatjuk, mit érünk! János a házhoz érve elcsodálkozott annak méretein, még soha nem látta a Lantos lakhelyét, mint ahogy más hírességét is csak akkor, ha égett, mert az Újságban, amikor írtak a szakállas művészről, nem a házát mutogatták, hanem a lantokat, valahol érthető módon. A nappaliba belépve János megszédült kicsit. No nem a füsttől, hiszen rajta volt a légzőmaszk, még jó, Kovács Négy Zsolt is nagyon megjárta múltkor, amikor elfelejtette, azt az análfűrészt, amivel büntették, nem tette ki az ablakba.

János térdei attól roggyantak meg, ami a polcokon várta, egészen pontosan a számtalan, bronzba öntött meredt fallosztól és a képektől, amiken a Nemzet Lantosa egy szál pöcsben pózolt a hangszerével. Nem a péniszektől gyengült el János, hanem attól, hogy az egyik képen, amin a szakállas Lantos ott állt a hangszerével, egy vörös nő pucsított mellette, szexis félmosollyal az arcán, kissé barnás, peckesen álló bimbókkal, egy tenyérbe bele sem férő mellekkel.

Miközben a többiek a kottákat szedték össze, és tudomást sem vettek arról, milyen kincseket rejt a polc, János lopva leemelte a Képet a falról, kivette a keretből, és sietős mozdulatokkal a gatyájába tűrte. Maga sem tudta, hogy miért, hiszen ilyen képe nem volt sem a filozófusoknak, sem az alattuk lakó tanároknak, és Jánosné sem értené, minek neki egy ilyen fotó, hiszen mások vannak rajta, pucéron, nem ők ketten.

Miért lenne bárki is kíváncsi másra? Minek gyűjtene ilyen képeket? Jánosban azonban valami megmozdult, és leszarta, hogy a lángok szépen lassan felemésztik a Lantos teljes hagyatékát, és a végén kénytelen lesz tényleg pucéron lantozni (ha kap kölcsön egy lantot), őt csak az érdekelte, hogy a kép biztonságban legyen.

János másnap beszélni fog az unokatestvérével, aki szedő az Újságnál, és elintézi vele, hogy a Képet kinyomtassa, száz példányban. Aztán fogja majd, és kiragasztja mindenfelé, ahol sokan járnak (persze éjjel, és a fekete csuklyás kabátjában, nehogy felismerjék), hogy ők is lássák, milyen is Mária bimbóudvara. Mert János úgy gondolta, hogy éppen ideje lenne annak, hogy más is tudja, pontosan mire is veri ki reggelente. Jobb lesz attól mindenkinek.

Sixx

Tovább olvasok
Heti trendi eyecandy

A hét legjobb női ismét összegyűltek!

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Egyéves előfizetés (10 lapszám) 9950 Ft helyett csak 4950 Ft. Így most 995 Ft helyett lapszámonként csak 495 Ft! Egyéves elofizetés(10 lapszám) 9950 Ft helyett csak 4950 Ft. 995 Ft helyett lapszámonként 495 Ft.

Csak 4950 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem