Bethanyban nem csak az a szexi, hogy rendszeresen jótékonykodik

Bethany Giura
Forrás: Instagram
Előfizetek

Vadító képekkel támad, ha épp nem a gyermekeken segít.

Fél évvel ezelőtt Bethany Giura is tiszteletét tette a Babes in Toyland elnevezésű rendezvényen, melyen évről évre bombázók gyűlnek össze, hogy nemes célokért küzdjenek. A jubileumi, 10. eseményen is azoknak a rászorulóknak gyűjtöttek pénzt, akik az utcán élve küzdenek meg a mindennapok kihívásaival.

Olvasd el ezt is!

Bethany Giura a tavalyi eseményen nyilatkozott, akkor az állatok védelmében szólalt fel.

Az állatoknak is vannak jogaik, de ők nem tudnak kiállni magukért, ezért nekünk kell felemelnünk a szavunkat értük. Sokuknak nagyon nehéz sorsa van, ezért is tartom fontosnak ezt a témát napirenden tartani.

A Babes in Toyland jótékonysági rendezvénye rengeteg sorsot változtatott meg az utóbbi években, idén pedig még magasabbra tették a lécet a szervezők. Ha minden igaz annyi színésznőt, modellt és influencert hívtak meg, hogy az összesített követőbázis meghaladhatja a 100 milliót. Bethany Giura is biztos ott lesz, őt mutatjuk most meg nektek.

Nézd meg a galériánkat> 8 kép
Bethanyban nem csak az a szexi, hogy rendszeresen jótékonykodik
Tovább olvasok
Húzd fel Jézus cipőjét!

A tizenharmadik apostol szerint annak idején Jézussal mindenhová gyalog jártak, ezért nincs kövér apostol. De cipőről egy szó sem esett.

Ünnepelj úgy, mint James Bond!

Pukkantsunk egyet egy negyvenéves évfordulóra!

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Egyéves előfizetés (10 lapszám) 9950 Ft helyett csak 4950 Ft. Így most 995 Ft helyett lapszámonként csak 495 Ft! Egyéves elofizetés(10 lapszám) 9950 Ft helyett csak 4950 Ft. 995 Ft helyett lapszámonként 495 Ft.

Csak 4950 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem