Idegenlyukak

bede márton,lyukak,interracial,külföldi nők
Forrás: Giorgio Encinas / Unsplash
Előfizetek

Minden férfi életében eljön a pillanat, amikor elfogynak a lyukak.

Nem úgy értve, hogy a világ összes lyuka, hiszen a világban iszonyatosan sok lyuk van, és azt a férfi már az élete legeslegelején elfogadja, hogy mindegyik betömésére még ő, a teremtés koronája sem vállalkozhat. Illetve hát dehogy fogadja el. Maradjunk abban, hogy beletörődik.

A lyukak úgy fogynak el, hogy egy idő után mindegyik egyformának tűnik. Természetesen minden nő különböző, és egy részük még csodálatos is. Az viszont ettől még tény marad, hogy maguk a lyukak eléggé hasonlítanak egymásra.

Amikor elfogynak a lyukak, vagy legalábbis már látszik, hogy hamarosan el fognak fogyni, különböző férfiak különböző túlélési taktikákat választanak. Van például olyan, aki kitalálja, hogy a véges számú lyukak kombinálásával újabb lehetőségek nyílnak meg, és belevág az egyik legnehezebb feladatba, amibe csak férfi belevághat: elkezdi telebeszélni élete párjának a fejét azzal, hogy mi lenne, ha bevonnának még egy nőt az akcióba, és akkor már nem is egy pár lennének, hanem valami még jobb. A gyávábbja meg sem próbálkozik a közel-keleti békefolyamatnál is keményebbnek ígérkező tárgyalásokkal, hanem egyszerűen csak fizet az élményért. És vannak olyan férfiak is, akik arra gondolnak, hogy csak a fehér lyukak fogytak el.

Olvasd el ezt is!

A magyar férfiak ilyen szempontból különlegesen rossz helyzetben vannak, hiszen Magyarország a világ egyik legegyszínűbb országa. Aki Los Angelesben, Londonban, sőt, akár Linzben éli le férfiélete legszebb éveit, annak sokkal jobb esélye van olyan viszonyba keverednie, amit az internetes pornóoldalak politikailag kevéssé korrekten, viszont tűpontosan interracialnek neveznek. Magyarországon férfiak színes lyukakról leginkább csak ábrándozhatnak, pedig ha már kamaszkorukban megismerkednének a szivárvány teljes palettájával, talán idejében lehiggadnának.

Az emberi rasszok felosztása antropológusok, biológusok, sarlatánok, kóklerek és politikusok által sajnos a történelem során elmondhatatlan szenvedéseket okozott az emberiség százmillióinak. Ezért is nagy szerencse, hogy amikor a férfi lyukat keres, nem a tudomány és nem is az áltudomány hajtja, hanem a lába köze.

bede márton,hegedűs márton,illusztráció
forrás: Hegedűs Márton

Bár a világ hétmilliárdnál is több lakosának bőre (nagyjából 10,5 milliárd lyuk, ha nem vagyunk tekintettel a köldökfetisisztákra és bizarr barátaikra) megszámlálhatatlan árnyalatban pompázik, tudományosan bizonyított tény, hogy a legtöbb tejfehér környezetben felnőtt férfi alapvetően két színre vágyik: a feketére és a sárgára. Biztosan vannak olyanok, akiknek minden vágya egy perui indián, őslakos ausztrál vagy botswanai busman, de ebben a világot igazságtalanul leegyszerűsítő cikkben ezekre a különcökre nincs idő.

Sajnos a Központi Statisztikai Hivatal az igazán érdekes dolgokat nem számolja, így csak feltételezni tudjuk, hogy borzasztóan alacsony lehet azoknak a férfiaknak az aránya, akiknek volt kalanduk az ellenkező nem valamilyen ellenkező színű képviselőjével. Pláne, ha levonjuk azokat, akik nemcsak megtették az utat Bangkokba – vagy valamelyik hasonló élményeket kínáló ázsiai nagyvárosba –, hanem ott igénybe is vettek valamilyen pénzért vásárolható szexuális szolgáltatást.

Olvasd el ezt is!

Azt hiszem, itt van a pont, amikor színt kell vallani, úgyhogy én most akkor megvallanék kettőt is, a sárgát és a feketét.

– És milyen volt? – kérdezed. – Milyen lett volna – válaszolom. – Hú – mondod te, amire én nem mondok semmit, mert tudom, hogy a rejtélyeskedés még mindig jobb, mint ha őszintén bevallanám, hogy hát figyelj, tök ugyanolyan, csak még izgulsz is közben, amitől szex még soha nem lett jobb.

Eleve kényelmetlen idegen anyanyelvűekkel lefeküdni, hiszen a világ egyik nagy hazugsága, hogy az ágyban nincs szükség beszédre. Mutassanak nekem valakit, aki tényleg nem beszél szex közben, és cserébe mutatok egymilliót, akiknek a saját anyanyelvükön ösztönösen kigördülő vágyak és instrukciók nem jutottak eszükbe idegen nyelvi környezetben. Ehhez az eleve furcsa helyzethez add még hozzá az érzést, amikor eszedbe jut, hogy ezt most nagyon ki kéne élvezni, hiszen ki tudja, hogy lesz-e még ilyen alkalom az életben, és az élvezetre koncentrálás közben észreveszed, hogy ez már csak koncentrálás, nem élvezet.

De hogy férfitársaságban hatékonyan fel lehet rá vágni, azt garantálom.

Tovább olvasok
Playboy Nagyinterjú - Faludy György

Egy világpolgár vallomásai.

Amerika nyomában a 66-os úton

Sárga felezővonallal felkent végtelen utakról álmodozik az, aki az Egyesült Államok fénykorában készült filmeken nevelkedett és titkon reméli, az elveszettnek hitt utak a mai napig életre szóló kalandokat rejtenek.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Egyéves előfizetés (10 lapszám) 9950 Ft helyett csak 4950 Ft, így lapszámonként csupán 495 Ft.

Csak 4950 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem