Ágyba, magyar!

ágyba,szex,felmérés,dugás,szexuális élet,magyarok,büszkeség
Forrás: Annie Spratt / Unsplash
Előfizetek

A magyar szerető aktív, eredményes és önzetlen, erre már bizonyíték is van. Akárhogy osztunk-szorzunk, jók vagyunk!

Szexben a harmadik legjobbak vagyunk a világon, így aztán tényleg nem sokat kell már tenni, legfeljebb néhány plusz szeretkezés és a csúcsra juthatunk!

Egy világméretű felmérés szerint évi 131 szeretkezéssel vesszük ki részünket a világon zajló nagy szexversenyből. Két-háromnaponta beszállunk a ringbe, pontosabban az ágyba, és ezzel a harmadik legaktívabbak vagyunk a világon. Nálunk többször már csak a franciák szeretkeznek, évente 137-szer, a görögök pedig csak egy kicsivel aktívabbak, mint mi, két alkalommal többször támad kedvük egymáshoz, azaz 133-szor.

nyuszi,szapora
forrás: William Daigneault / Unsplash

131 szeretkezés

Ne hezitáljon, amikor ott az alkalom, le kell támadni a kedvest. A magyar férfi ugyanis nem tétlenkedhet, főleg, ha tartani akarja a szintet. Lehet kezdeni reggel, rögtön ébredés után, ebédidőben ellopni egy félórát, munka után hazasietni, és persze ott van még az egész éjszaka – ki kell használni! Gondoljunk a gyengélkedőkre, a rendkívül elfoglaltakra és az átmeneti szexszünetet tartókra, helyettük is helyt kell állni.

A legutóbbi felmérés szerint 131-szer szeretkezünk évente, ami két-három naponta jelent egy aktust. Valóban nem lehet ezen javítani? Lehetnénk akár elsők is, csak egy kicsit akarni kell.

Csak biztatásképpen: az átlag mindössze 103 alkalmat tud felmutatni, a japánok pedig csak 46-ot. A franciák és a görögök persze temperamentumos szeretők hírében állnak, de azért a magyar virtus sem ismeretlen a világ előtt.

szex,szeretkezés,sziluett,dugás
forrás: Maru Lombardo / Unsplash

Híresen jók vagyunk

A nagy globális szexuális megmérettetésben csak a franciák és a görögök előztek meg minket. Sade márki hírhedt mániája és a három testőr hősiessége, Odüsszeusz kitartása és Demisz Russzosz búgó hangja mellé felsorakoztak a magyar huszárok is. Nekünk is van Balassi Bálintunk, híresen szoknyavadász költőnk, Andrássy Gyulánk, aki állítólag titkon Sisit is magába bolondította, vagy éppen egy Szécsi Palink, a női tömegeket megbabonázó énekesünk. ők mindannyian megállnák helyüket a világszintű megmérettetésben is. És persze ott vannak a magyar történelem névtelen szeretői, a mindig szexre kész tömegek a múltban. De hogy milyen is a magyar szerető? Először is a magyar férfit jóval megelőzi a híre: Attila ostora és a hunok nyilai már akkor sápadt irigységet és persze félelmet keltettek a kontinens hím tagjaiban, amikor eleink még csak a honfoglalással törődtek. Persze a lányrablás, a nyereg alatt puhított hús és ostorpattogtatás mind hozzátartozott a legendás imázshoz. A koppányok vad temperamentumát aztán Szent István hathatós módszerekkel megszelídítette, ráadásul a külhonból hozott feleségek az ágyban is megnevelhették magyar urainkat.

A magyar szeretőről persze hamar kiderült, hogy nagyétvágyú is: ezt leginkább a korai hedonista földesurak példája mutatja, akiknek már nem volt elég a saját asszony, kellőképpen ki is használták hát az első éjszaka jogát. Ne feledkezzünk meg persze arról sem, hogy a magyar férfi művelt: már Mátyás királyunk sem csak igazságosságával, de reneszánsz udvarának pompájával is hódított. A magyar szerető ráadásul bátor: történelmünk sötét hódoltsági időszakában is egy biztos volt, a törökverő magyar harcosok nem rettentek meg, a szerelem a félhold árnyékában is lángolt. A magyar érzelmekre pedig mi sem jellemző jobban, mint a márciusi ifjak filozófiája: a szabadság mellett a második helyen természetesen akkor is a szerelem állt.

A magyar férfi végezetül telhetetlen: élvezi, hogy a modern világban megsokszorozódtak a lehetőségek. Amióta lehet, a magyar férfi válik, és persze az elvált asszonyok is mind megértő közönségre találnak. A magyar szerető a világégéseken és nemzettragédiákon át, a rendszer fogságában és a rendszerváltásban sem veszítette el tetterejét, és most ismét megmutatja a világnak, hogy mit tud. Idén a harmadik helyre volt elég a teljesítmény, de biztosak vagyunk benne, hogy a magyar szeretőben még ennél is több van. Már csak a megfelelő nő kell hozzá, és legyűrheti az egész világot!

orgazmus
forrás: Emiliano Vittoriosi / Unsplash

75% orgazmus

Nincs szükség színlelésre. A felmérés szerint a magyar férfiak háromnegyedének nem kell megjátszani az élvezetet, mert minden együttlét alatt eljut a csúcsra. A nők hajlamosabbak egy kis színészkedésre, de összességében a gyengébbik nem sem jár rosszul, legalábbis minden második magyar úgy nyilatkozott, hogy szeretkezéseiben gyakran sikerül elérnie az orgazmust. Persze a magyar szerető híres arról, hogy mindent megtesz a párjáért. A férfiaknak fontos a társuk kielégülése, főleg a szexuális téren felvilágosult szeretők igyekeznek több módon eljuttatni a nőt a maximális élvezethez. Nem is gondolnánk, de ebből a szempontból is abszolút az élvonalban vagyunk, a sor végén a kínaiak és indiaiak kullognak, de a skandinávok ágya is elég hideg. A finnek és a svédek egytizede pedig egyenesen úgy nyilatkozott, hogy még soha nem volt orgazmusa.

pornó,mobil
forrás: Charles PH / Unsplash

37% pornó

Ön mivel fokozza a vágyat? Bekötött szem, bilincs, szexuális játékok? Nem rossz, de a magyarok többsége a közös pornófilmnézést választja. Ezzel mondjuk még sokan vannak így a világon, és főleg a nők. Egyébként a bilincset is a gyengébb nem kapja elő szívesebben. Ha pedig már fejből tudjuk Kovi összes beállítását és megnéztük a videotéka minden, a témában fellelhető remekét, akkor nem marad más hátra, mint előre. Nyugodtan kapjuk elő a kamerát, fényképezőgépet, és pöröghet a házimozi. Nem titok, minden negyedik magyar szívesen nézi vissza magát és párját akció közben.

kaktusz
forrás: Charles PH / Unsplash

20,4 perc előjáték

Sok szeretkezés, sok orgazmus – a statisztika talán attól is kedvező, hogy a szeretkezés előtt figyelmet szentelünk az előjátéknak is! Ezért a kényeztető percekkel akkor se spóroljunk, ha amúgy kevés az időnk. Persze vannak szituációk, amikor 20 perc beláthatatlanul hosszúnak tűnik, és már szívesen rátérnénk a lényegre. Ha viszont a vágyunk éppen nem feltartóztathatatlan, akkor érdemes az előjáték mellett dönteni, a tartalmas együttlét előtt ugyanis nem árt egy kis ráhangolódás. A legtöbbet egyébként a britekkel az élen Nyugat-Európában szánják az előjátékra, a legsietősebbek pedig az ázsiaiak, Thaiföldön, Vietnamban és Hongkongban a bevezetőt szinte teljesen átugorják. A húszperces előjátékkal mi, magyarok viszont jobbak vagyunk az átlagnál, az erős középmezőnybe simogattuk magunkat!

tabletta
forrás: Joshua Coleman / Unsplash

60% férfitabletta

Úgy tűnik, hogy a magyar férfi ráadásul megértő és nyitott. Az erősebb nem akár a tablettaszedést is átvállalná a nőktől, legalábbis hatvan százalékuk úgy nyilatkozott, hogy kész lenne szedni fogamzásgátlót. Persze a nem kívánt terhesség ősi félelme erősen él a férfiakban, de azért a nők mindenképpen figyelemre méltó gesztusnak tarthatják az önzetlen ajánlatot. Már ha komolyan tudják venni, mert sok nő nem feltétlenül bízna abban, hogy párja be is veszi a pirulát. És persze az ígéretek mellett még mindig sokan inkább a jól bevált módszereknél maradnak, és a nőkre bízzák a védekezést.

mellek
forrás: Sharon McCutcheon / Unsplash

9 és fél szerető

Számolják csak meg, hányan is fordultak meg az ágyukban, a konyhaasztalukon és a kocsijuk hátsó ülésén. Nos, ha 9-10 szeretőnél többre emlékeznek, akkor már átlag felettinek számítanak. A magyaroknál ugyanis az a statisztikailag pontos, életben annál valószínűtlenebb adat jött ki a szexuális partnerek tekintetében, miszerint az átlag 9 és fél szeretőt fogyaszt el életében. Ezzel az eredménnyel csak egy kicsit maradunk el a világátlagtól, ami 10 és fél szeretőt jelent. Hogy senki ne csüggedjen, ha ennél kisebb múlttal rendelkezik, megnyugtatásképpen elmondhatjuk, hogy az emberek több mint negyedének csak egyetlen partnerre futja. A nagyobb számok birtokosainak ezúton is gratulálunk!

fun from rear,popsi,segg,anál
forrás: Owen Kemp / Unsplash

16% popsi

Kerek, formás, feszes – a magyar férfiszemek még mindig leginkább a női fenékre koncentrálnak. Persze a jól karbantartott test a világon mindenhol vonzó, de azért van, ahol mégis a mellek arattak. Itthon a második helyre szorult a mosoly és a szem, és csak ezután következhetnek a hajszín, a kor, sőt úgy tűnik, a gazdagság sem számít igazán. Valójában egy szép nőn sok minden néznivaló akad, az igazi szerető pedig szerelme minden porcikáját szereti, lehet szőke vagy barna, fiatal vagy érettebb, kerekded vagy szögletes. Azt viszont felejtsük el, hogy a külsőségek nem számítanak, rossz duma!

brad pitt
forrás: Brad Pitt / Instagram

Uraim, ő Brad Pitt!

A Trója sztárja, a Harcosok klubjának legelszántabbja, a Hetedik első embere tarolt. Uraim, ha valakiről példát akarnak venni, másolják le Brad Pitt szőke tincseit, izmos testét, csillogó mosolyát, és biztos a siker. Legalábbis a világon minden ötödik ember úgy gondolja, hogy Pitt a földgolyó legvonzóbb pasija. Úgy tűnik, hogy a sármos sztár egyedül Indiában nem felel meg a szépségideálnak, ott ugyanis mindössze ötszázaléknyi rajongást sikerült bezsebelnie. Ha azonban nagyon távol érzik magukat a Brad Pitt-i víziótól, akkor ajánljuk figyelmükbe a lista további helyezettjeit, ők is szép eredményekkel büszkélkedhetnek a női szívek meghódítása terén. Ott van mindjárt a második helyen George Clooney, őt követi Johnny Depp. Colin Farrell és Tom Cruise most kevésbé szerepelt jól, és úgy tűnik, az aranylábú David Beckham ezt is mellé rúgta, alig hét százalék gondolja úgy, hogy helye van a csapatban.

Tovább olvasok
Anna láttán nem marad vér a fejünkben

A szentpétervári modell az orosz Playboy visszatérő szereplője.

A megelevenedett érzékiség

Legszívesebben plakátokra nyomnánk a berlini modellt.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

Egyéves előfizetés (10 lapszám) 9950 Ft helyett csak 4950 Ft. Így most 995 Ft helyett lapszámonként csak 495 Ft! Egyéves elofizetés(10 lapszám) 9950 Ft helyett csak 4950 Ft. 995 Ft helyett lapszámonként 495 Ft.

Csak 4950 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem