Ennyibe került Kevin apjának kisfia ámokfutása

Ennyibe került Kevin apjának kisfia ámokfutása
Előfizetek

Nem olcsó mulatság otthon hagyni egy gyereket. Összeszámoltuk mennyibe is kerülne a Reszkessetek betörők a valóságban.

Elgondolkozott már valaki azon, hogy a karácsonykor elveszett kis Kevin mennyi kárt okozott a két napos ámokfutásával. A resszkessetek betőrök című filmek első két részében elég sok dolog történt, aminek komoly ára volt. Nagyokat nevettünk azon, ahogy dőlnek a szekrények, ahogy folyik a trutyi, de vajon ki fizeti meg ennek a sok rombolásnak az árát? Nos, az öreg McCaliister bácsi, aki valószínűleg nagyon gazdag ember lehet. Az Esquire magazin összeszedte, hogy mennyibe is került a két filmben látható habzsi-dőzsi.

Kép

A film forgatására használt ház pár évvel ezelőtt cserét gazdát 1.5 milló dollárért, ami nagyon sok pénz, mégha Kevin szelleme is kísért benne. A ház értéke most nem számít.

Kép

A pizza – kb. 68 ezer ft

Az egész a pizzarendeléssel kezdődött. A film elején az utazásra való készülődés közben 11 pizzát rendel a család feje, amiért a futár 120 dollárt kér, ami mai áron számolva 228 dollár.

gif

A repülőjegyeket nem a fater fizette, de gondoljunk csak bele, hogy a tervek szerint 11 fő utazik Párizsba, hogy ott ünnepeljék a karácsonyt. És akkor még nem alszanak sehol.

gif

Házfelújítás – 354 ezer ft.

A következő tétel a ház renoválása kapcsán merül fel. Mennyibe kerülhet rendbehozni a bunkó testvér szobáját vagy az alagsori lépcső kátránnyal bekent fokait? Számoljunk 1200 dollárral.

gif

11 db Chicago – Miami repülőjegy (+ a visszaút) 3.8 millió ft

A másosik részben csak Miamiba utazik a család, ami a belföldi árakat számolva olcsóbb trip, mint Párizs. 11 főre, amiből persze csak 10 jegy lett felhasználva, de azért a 11. is ki lett fizetve, így összesen 9927 dollárba került az út. Persze onnan vissza is kell jönni, ami újabb finom összeg.

Kép

Plaza Hotel New York – 862 ezer ft

Egy éjszaka a Plaza hotel luxuslakosztályában akár 30 ezer dollár is lehet, de Kevin "csak" egy sima, egy fürdőszobás lakosztályt kapott. Az ott héderező szőke fiúkának most 2915 dollárt kéne fizetnie, ha ilyen körülmények között szeretne lakni.

Kép

A családi motelezés – 240 ezer ft.

Ezzel szemben a család egy motelben rohad, amíg kitalálják hogyan tovább. Ennyi emberre a szállás a Delfin klubban 693 dollárba fájt.

Kép

A játékbolt – 12 ezer ft

Ez olcsó buli volt. Itt csak 24 dollár ment el, ami kb 41-nek számít, ha mai áron vesszük.

Kép

Festékek – 280 ezer ft

A felújítás alatt álló New york-i házban Kevin alaposan megpörgette a bulit. A falfestésre váró festékes kannák pl tucatjával folytak ki, amikor a kis imposztor felhasználta őket ördögi tervére.

Kép

Hotel számla – 490 ezer ft

"Kevin! Volt pofád elnassolni majdnem 1000 dollárt?"

A híres utolsó mondatok, ugye. Hát igen, a kis gézengúz nem volt rest, amikor fagyit kellett zabálni a tv előtt. Mai áron számítsuk meg 1657 dollárnak, ami több mint sok egy kis nassoláshoz.

Kép

A végösszeg: 6,1 millió ft.

Nos, a kis Kevin otthonhagyása és az ezzel járó költségek több mint 6 millió forintba kerültek apunak, aki valószínűleg azóta is ezen zsörtölődik. A lista nem teljes, nem vettük bele a tesó pénzét, a már megvásárolt otthoni kellékeket stb. De egy biztos! Nem éri meg otthon hagyni a gyereket, mert nagyon sokba kerül!

Kép
Tovább olvasok
Christen szemei elvarázsolnak

Ha elkalandozik a tekinteted a dekoltázsáról...

Nem ciki a matiné

Sokkal többet sűríthetsz a hétvégédbe, ha nem várod meg az éjszakát!

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Egyéves előfizetés (10 lapszám) 9950 Ft helyett csak 4950 Ft, így lapszámonként csupán 495 Ft.

Csak 4950 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem