A bűvös 25-ös, ami jobbá tette a szexet

szex,top 25,toplista,lista,25 dolog,sex,feature,playboy cikk,playboy feature
Forrás: xphyrox / DeviantArt
Előfizetek

Összeszedtünk szinte mindent, amitől szebb lett az élet.

01 // Rock 'n roll

selina van doorn,rock n roll,rock and roll,közönség,in the crowd
forrás: Selina Van Doorn

Amióta világ a világ, két dologért járunk koncertre: inni és csajozni. A lányok pedig azért, hogy sztárt lássanak, aki izzadva tépi a húrokat, miközben elegáns csípőmozdulataival hipnotizálja őket. Ha nem groupie-ként sikoltozva próbál az imádott bálvány közelébe jutni, beéri velünk, halandókkal is, ráadásul a meló nagy részét elvégzi az, aki teljes erőbedobással teljesít a színpadon – az after party a mi terepünk marad.

02 // A FEMINISTA MOZGALMAK

monki,magdalena czarnecki,feminism,feminizmus
forrás: Magdalena Czarnecki for Monki

Pozitívumként írhatjuk a számlájukra: az utóbbi évtizedekben a nők azt csinálnak, amit akarnak. Szerencsénkre nem mindegyik azzal foglalkozik, hogy minket kritizáljon, inkább csak a megfelelő életpályára törekvés mellett lazulnak, buliznak és elengedik magukat, ahogy azt illik. Mivel mindig a nő választ, ez minket egy cseppet sem kell hogy aggasszon, sőt, a karrieristák megszaporodó egyéjszakás kalandjai majdhogynem egyenesen nekünk kedveznek. Eszünk ágában sincs korlátozni a szabadságukat.

03 // A SZEXUÁLIS FORRADALOM

woodstock,hippi,szexuális forradalom,1968
forrás: Indigostudio / DeviantArt

A hippik kívülről sosem látszottak feltétlen kívánatosnak: nagyon furcsa zenékre drogozták el az agyuk nagy részét, miközben szőtt takarókon ültek a földön és a világbékéért folytatott harcuk kimerült a lustulásban. A hatvanas években azonban ők kezdték terjeszteni a „szabad szerelem, szabad szex” hitvallását, amiért azóta is hálásak vagyunk, hiszen nem kellett sok, hogy az évszázadokon át bigottságban élő társadalmakban egy csapásra megváltoztassák a rendszert. Igaz, akkoriban még nem lehetett belehalni egy random együttlétbe, ezért egy picit még irigykedünk is. De a lényeg, hogy felhívták a figyelmet az egyik legfontosabb dologra: a szex igenis jó móka!

04 // KÁMA-SZÚTRA

miré,illusztráció,india,káma szútra,kamasutra,szex
forrás: Miré.

India nem véletlenül a bolygó második legnépesebb országa: tökélyre fejlesztették a szaporodási mechanizmusunk élvezeti faktorát, és gyakorolják is rendesen. Bár a könyvecske, amit a szerelem bibliájának becéznek, inkább életvezetési tanácsokkal támad, a kismilliónyi pozitúra (aminek javát egy átlagos pár soha nem tudná megcsinálni) garantálja a mókát és a másnapi izomlázat.

05 // AZ AUTÓSMOZIK

drive in,autósmozi,szex,elvis
forrás: driving.co.uk

Horrorfilmre vinni a nőt azért kifizetődő, mert miközben a gyilkos baltával kergeti a jónépet (akik mindig felszaladnak az emeletre), a mellettünk üldögélő kisasszony a túlzott adrenalinlökettől rögvest a karjainkba ugrik, mi pedig játszhatjuk a macsót, aki nem fél a vászonra vetített mozgóképektől. Amikor viszont csak ketten ülünk egy autóban, kit érdekel Freddy Krueger? Bár az autósmozik korszaka leáldozóban van, érdemes kipróbálni néhányszor, már csak az élmény miatt is – biztosak lehetünk benne, hogy a parkolóban nem a félelem miatt mozognak a járművek. Viszont senki sem zavarja a kellemes együttlétet telefonálással vagy popcornos csámcsogással.

06 // NŐI BOROTVA

majom,szőrös nők,borotva,szőrtelenítés,női borotva,reklámkampány,vicces
forrás: Campaign for Schick Razor by Gareth Pretorius

Nem pusztán higiénés szempontok vezérelnek, amikor hálát adunk a hölgyek szőrtelenítéséért. Bár néhány old school figura tartja, hogy nem ildomos szórakozni a természettel, lássuk be, nem véletlen haladt ezen irányba a világ. És ezúttal még az állatvédőknek is igazat adunk: a szőrme gyilkosság. Hangulatgyilkosság, leginkább.

07 // FEHÉRNEMŰK

ana dias,fehérnemű,lingerie,modell,playboy,horvátország
forrás: Playboy Abroad by Ana Dias

A világ legdögösebb nőjének álomképét is pillanatok alatt elrontja egy pamut nagyibugyi, ez tény. Épp ezért örülünk egy-egy kivillanó, vékony tangapántnak vagy egy izgató franciabugyi mintájának – a combfixes harisnyákról és a push-up melltartókról nem is beszélve. Ha mindezt magas sarkúval kombinálják, egyenesen végünk van. Persze, ez sosem látszik rajtunk, de odavagyunk értük. Megéri az ilyesmivel foglalkozni, hiszen kevés dolgot tudunk férfiként jobban értékelni. Talán csak a csendet.

08 // A SZESZTILALOM ELTÖRLÉSE

michela riva,20s,húszas évek,szesztilalom,alkoholtilalom,alkohol,jive,jazzclub,jazz klub
forrás: Michela Riva / DeviantArt

Kevés dolog hat annyira pozitívan az egyszeri ember nemi életére, mint egy üveg bor, főleg egy kellemes társaságban eltöltött italozós éjszaka utáni forró hajnalon. Nem véletlen, hogy a húszas évek Amerikájának leghangulatosabb jazz- és jive-klubjai rendre kínáltak pult alól némi itókát, amivel – ha nem is oldották le a szorosra húzott fűzőt a kor szexszimbólumai – könnyedebben rávehették a hölgyeket a térdük kivillantására. Elvégre ez a húszas évek, bonyolultan öltözködtek akkoriban.

09 // STIMULÁLÓSZEREK

charles koh,osztriga,stimuláns
forrás: Charles Koh / Unsplash

Rengeteg természetes és áltermészetes stimulánssal találkozhatunk egy-egy bevásárlókörút során, melyek feldobhatják az éjszakáinkat: elég az eper és a pezsgő kombójára, a mentolos zselékre vagy az osztrigára gondolni. A bulvárlapok hátsó oldalain elhelyezett hirdetésekben inkább nem hiszünk, a pirulák helyett egy gerezd ananász is legalább olyan jó placebo tud lenni, ráadásul az illata is jobb, amit az ellenkező nem képviselői minden esetben értékelnek.

10 // PÉNISZGYŰRŰ

péniszgyűrű,élvezet,késleltetés
forrás: Campaign for Durex by Marc Kockelkorn, Ken Houben

Eredeti rendeltetése szerint az erek elszorításával késlelteti a végkifejletet, és valóban hasznos eszköz, ha a túlfűtöttség hevében, a még tárban lévő pisztoly birizgálásával sorozatosan lábon lőjük magunkat, mint a kezdő westernhős. Rengeteg fajtája viszont már nem is nekünk, inkább a hölgyeknek kedvez: zselés, bordázott, vibrátoros – a választék szinte végeláthatatlan.

11 // KÉK TABLETTA

viagra,kék bogyó,kék tabletta,erekció,gyerekció
forrás: Paola Duran Asalde

Egy apró kék pirula, ami pillanatok alatt megváltoztatta mindenki életét, és férfiak tömegei lettek újra harcra készek tőle. Akit egyszer már kihúzott a csávából, esküszik rá. A hamisítók is előszeretettel foglalkoznak vele a mai napig, ráadásul olyan lavinát indított el, ami több különféle bogyót zúdított ránk: egyet a gyors menetekre, egyet, amit inkább csak lovaknak, és így tovább. Egy biztos, az időskor ezentúl nem a tévézésről és a kerti munkáról szól.

12 // A FOGAMZÁSGÁTLÓK

fogamzásgátló,születésszabályozás,pirula
forrás: birthcontrol.com

Amerikában a fogamzásgátló tabletták megjelenése után még nagyobbat durrant a forradalom: tényleg mindenki azzal lehetett, akivel akart, mindenféle fejfájás és előzetes pepecselés nélkül. Egyéjszakásokra manapság már aligha ajánlanánk nyugodt szívvel, de egy hosszabb-rövidebb kapcsolat ideje alatt végre megoldható, hogy tényleg ne legyen semmi a két test között, így az élvezet is a tetőfokára hág.

13 // PENICILLIN

penicillin,gyógyszer,juhú
forrás: aarp.org

Amiktől egykoron jócskán hullottak őseink, mára egy lábon kihordható, gyenge betegség lett, köszönhetően a skót Alexander Flemingnek, aki az elmúlt évszázad legnagyobb csodáját rakta le a kisasztalra. Vérbajjal már nem sokfelé találkozhatunk a világban, és belehalni sem fogunk. A többi nemi úton terjedő betegség miatt viszont inkább legyünk óvatosak.

14 // ZENE

zene,kazi,kazetta,szexzene
forrás: suddenlysolo.org

Semmi sem képes jobban stimulálni a női libidót, mint az aláfestő muzsika. Lehet szó Kenny G-ről, Richard Claydermanról, de inkább a Massive Attackről vagy a Gotan Projectről (típusa válogatja), kis ráfordítással mindig lehet olyan háttérzenét találni, ami automatikusan ösztönzi a partnert, hogy békaugrással pattanjon a paplan alá.

15 // SZÉLESSÁVÚ INTERNET

internet,szex,pornó,pornószájt,szexoldal,randioldal
forrás: askmen.com

Valljuk be, a szélessáv elterjedése az egyik legjobb dolog, ami történhetett velünk. És most nem csak a bárhol, bármikor elérhető, temérdek mennyiségű pornóra, vagy a zsebben hordott Playboyra gondolunk. A csetszobák, a Facebook és a megszámlálhatatlan randioldal lehetőséget ad arra, hogy sokat melózni se kelljen a dolgon. Kiderült, hogy rengeteg nő böngészi vágyakozva a világhálót potenciális partnerekre vadászva, ráadásul kategorikusan. Tehát ha egy kétdiplomás, irodalom- és termelőiborkedvelő, százhetven magas, természetes szőkét keresünk, másfél perc után már beszélhetünk is vele. Csodálatos.

16 // FESZTIVÁLOK

kazantip,ukrajna,fesztivál,színek
forrás: amir-o.com / Kazantip

Nincs még egy olyan, ami összefűzi mindazt, amit szeretünk az életben, mint a fesztiválok. Lehet szó tópartról, hajóról vagy egy beépítetlen területről, amíg hangosan szól a zene, elfogyaszthatunk néhány jó koktélt és gyönyörű nők vesznek körül minket, egyszerűen boldogok vagyunk. És ez olyasmi, amit lehetetlen kinőni. Meg se próbáljuk!

17 // PAMELA ANDERSON

baywatch,pamela anderson,pamela

A világ legismertebb szexszimbóluma egy kanadai sörreklámnak köszönheti nemzetközi karrierjét, és egy igazi férfi életében legalább olyan jelentőséggel bír a pillanat, amikor először látta a szőkeség meztelen fotóit a Playboy hasábjain, mint az első csók. Hogy többet kaptunk tőle, mint a rómaiaktól, az biztos.

18 // ÓVSZER

kondom,condom,koton,gumióvszer,óvszer
forrás: mcdanny3 / DeviantArt

Az első írásos emlék az óvszerről Kr. e. 1350-ből származik. Később, a 16. században Fallopius javaslatára kezdték a férfiak hüvelyszerű eszközökkel akadályozni a reprodukciót, de a tömeggyártás és a megbízható kondomok csak az 1800-as évek közepétől beszerezhetők, miután feltalálták a vulkanizált gumit. A mai napig inkább ezeket használjuk, bár még mindig gyártanak állatgyomorból és különféle bőrökből varrt csodákat, melyek a feladatukat többé-kevésbé ellátják, a betegségek ellen viszont nem védenek.

19 // FARSANGSZEX

liz katz,cosplay,farsang,beöltözés,beöltözős szex
forrás: Liz Katz / Instagram

Odavagy a rendőrnőkért, de eszed ágában sincs bevitetned magad, hogy a vádak tetejébe még egy masszív zaklatást is hozzácsapjanak az aktádhoz? Megértjük. Az ajánlott megoldás pedig egyszerűbb, mint gondolnád: bérelj egy szűkre szabott jelmezt, és kérd meg a csajod, hogy dobjátok fel vele az együttlétet! Milliónyi a választék, szinte minden szakmára van megoldás az egyszerűbbtől (titkárnő) az átlagoson át (nővérke) az extrémig (víz alatti olajfúró) – az biztos, hogy egy ideig nem fogtok unatkozni! A briteknél olyannyira népszerű a farsangszex, hogy külön erre a célra is indítottak egy társkereső szájtot, ahol pusztán annyi a kikötés, hogy az első találkára is jelmezben kell menni. Hogy máshogy?

20 // ÁRAMSZÜNET

áramszünet,gyertyák
forrás: inverse.com

A legutóbbi magyar bébibummhoz nagyban hozzájárult, hogy nem volt hétfőn tévéadás, azóta pedig gyakorta megfigyelhető, mivel ütjük el az időt, amikor épp nem foglal le minket a meccs, a blogok olvasása vagy a fúrás-faragás. Nem véletlen, hogy a háztartásokban még mindig a gyertyákat tartják a legmegfelelőbb fényforrásnak, ha elmegy a villany – ha már megvan a hangulat, nem nehéz ráhangolódni!

22 // DROGOK

thomas kuriatko,drogok,félelem és reszketés,poszter
forrás: Thomas Kuriatko

A stimulálószerek, ételek, italok, alkohol és a többiek eltörpülnek az illegális szerek használóinak beszámolói mellett. Néhányan testen kívüli élményekről, mások órákig tartó merevedésről beszélnek, de sajnos túl sok az olyan szóbeszéd, amikor egy hirtelen jött rossz trip agyonvágja az élményt. A legtöbb kábítószer vagy alkalmatlanná teszi a férfit a melóra (ha egyáltalán foglalkozik ilyesmivel, amíg repdes), vagy olyan mértékben roncsolja a szervezetet, hogy a későbbiekben örülhet, ha a férfiassága csak simán fáj, de legalább még látszatra megvan.

23 // TANTRA

pooja bhapkar,tantra,művészet
forrás: Pooja Bhapkar

Nem egyszerű magunkba fojtani a szuszt, de néha nem árt: a tantrázók szerint az igazi élvezet inkább lelki folyamatokon alapul, mintsem fizikain. Némelyikük évekig képes tartani a magvait az utókor számára (ami egyébként ellenjavallt), és olyan örömöket élnek át, amilyenekről a gyorstüzelőknek fogalmuk sem lehet. Kinek a pap, kinek a tantrás szerzetesek, azzal viszont nehéz lenne vitatkozni, hogy egy, a tantrában jártas nő segítségével valóban órákig járhatunk a fellegekben, ez pedig olyasmi, ami legalább egy próbát mindenképp megér.

24 // KOVÁCS „KOVI” ISTVÁN

kovács istván,kovi,rendező,michelle wild,vad kati,maya gold

A magyar pornómogul nemcsak segített, hogy a világ is egyetértsen abban, amit évszázadok óta fennhangon óbégatunk, miszerint a magyar nők a legszebbek, de megmutatta, hogy a lehető legvadabbak is – neki köszönhetjük Michelle Wildot és Maya Goldot. Az, hogy a Facebookján és a Twitterén a lehető legelképesztőbb és legviccesebb szituációkat és sztorikat is megosztja munkájával kapcsolatban, már csak hab a tortán.

25 // PLAYBOY

marilyn monroe,playboy,playboy magazin,hugh hefner

Az önpromóra ezúttal egyenes gerinccel és büszkén vállalkozunk: idén már hatvanhat éve, hogy lapunk tanácsot ad, segíti, felkészíti és tippekkel látja el a stílusos férfit, legyen szó örömszerzésről, az esti vacsoráról vagy csak arról, hogyan érezzük magunkat a mennyországban a szürke hétköznapokon. Milliók problémáira találtunk megoldást, milliárdok ízlését formáljuk a mai napig, és akármilyen furcsán is hangzik, lapunk a nőknek okoz több örömet, hiszen egy igazi, cool playboyjal lenni mindig nagyobb élmény! Üdv a csapatban!

Tovább olvasok
Az egyszerűség diadala

Váratlan elmélkedés a svájci óragyártás ikonikus klasszikusa kapcsán.

Brit tudósok szerint Bella Hadid a világ legszebb nője

Illusztrációnkon Kate Compton szerepel.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

Egyéves előfizetés (10 lapszám) 9950 Ft helyett csak 4950 Ft. Így most 995 Ft helyett lapszámonként csak 495 Ft! Egyéves elofizetés(10 lapszám) 9950 Ft helyett csak 4950 Ft. 995 Ft helyett lapszámonként 495 Ft.

Csak 4950 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem