A visszafogott vérszomjas - Venom azért kaphatott volna a karakterhez méltó filmet is

Venom
Forrás: Instagram
Előfizetek

De ne legyünk telhetetlenek, Ruben Fleischernek szerencsére összejött az, ami Sam Raiminak nem.

Toby Maguire Pókemberétől nem voltak elájulva a kritikusok a 2000-es évek közepén, a 3. részt kifejezetten lehúzták 2007-ben. Venom talán elképzelni sem tudhatott volna rosszabb debütálást, a karakternek ezt követően tíz évet kellett várnia arra, hogy önálló projektet kapjon. A forgatási munkálatok végül tavaly októberben kezdődtek el, mikor kiderült, hogy Tom Hardy kapja a címszerepet, már sejteni lehetett, hogy ez a film így vagy úgy, de emlékezetes lesz.

Olvasd el ezt is!

Szerencsére véget ért a Venom-átok, mert ez egy kifejezetten jó film lett. Az akciójelenetek teljesen beszippantják az embert, Tom Hardy pedig elképesztően jól hozza a csávót, aki nem igazán tudja, mi megy végbe a testében. Mondjuk azt nem mondanám, hogy az első 30-35 perc életem mozis élménye lett volna, de a cselekmény kibontakozása utáni rész teljes mértékben kárpótolja a nézőt.

A legvérmesebb rajongók egyébként már a megjelenés előtt ki voltak akadva azon, hogy a film nem lesz elég erőszakos. Nos, igazuk lett, mert Venom ugyan kétségtelenül vérszomjas egy dög, de azért lehetett volna ennél sokkal brutálisabban is ábrázolni. Oké, a gyártó nyilvánvalóan anyagi okokból kifolyólag nem vállalta be a korhatár-besorolást, pedig érdemes lett volna megtennie. Minden bizonnyal kevesebbet termelt volna a film, de Venom sokkal nagyobb badass lehetett volna, ha több vér és gyilkolás, ne adj isten némi káromkodás is van a filmben.

Ettől függetlenül így is maximálisan élvezhető a film, én legalábbis teljesen a hatása alá kerültem. További jó hír, hogy nagyon úgy tűnik, csupán az a kérdés, mikor csap össze a filmvásznon Venom és Pókember. A stúdió sejtelmesen csupán annyit közölt, hogy a két karakter ugyanabban az univerzumban van, így minden bizonnyal összeakadnak majd a közeljövőben. Ha így lesz, ha nem, Tom Hardy biztosan eljátssza még kétszer a szerencsétlenül járt Eddie Brock szerepét.


Jöhet egy kis nézelődés?

Tovább olvasok
Koncert mellé: sport!

A legsportosabb fesztiválként is számontartott EFOTT-on idén július 9-15. között 35 féle testedzési formát kínálnak.

Avalon megjött és páros tűsarokkal rúgja be a hétvégét

Bármit is terveztél, egy kicsit még ráér.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Egyéves előfizetés (10 lapszám) 9950 Ft helyett csak 4950 Ft, így lapszámonként csupán 495 Ft.

Csak 4950 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem