Új belső dizájnt kapott a Prime Steakhouse. Nézz be virtuálisan is!

A World Luxury Restaurant Awardson a legjobbnak ítélt hazai étteremről itt vannak az első képeink.
Előfizetek

A World Luxury Restaurant Awardson a legjobbnak ítélt hazai étteremről itt vannak az első képeink.

Miután 2017-ben a „WORLD LUXURY RESTAURANT AWARDS”-on a Prime Steakhouse-t választották a steakhouse kategória hazai győztesének, így elérkezettnek látták az időt, hogy az elnyert díjhoz méltóan az eddig is meglehetősen elegáns belvárosi étterem megújuljon, és még szebb, elegánsabb környezetben, még magasabb színvonalú szervizzel fogadhassák a vendégeket.

Kép
forrás: primeteakhouse.hu

Fontos szempont volt, hogy design frissítése után a törzsközönség továbbra is szeressen visszajárni, és az étterem vendégkörét fele-fele arányban kitevő magyar és külföldi vendégek szívesen térjenek be egy ebédre vagy vacsorára.
Az étterem felújítása során használt melegbarna, karamell és arany árnyalatoknak, a becsempészett finom részleteknek köszönhetően egy nagyon elegáns, de mégis otthonos miliő jött létre.

Megtartották az eddigi elrendezést, a 7 m magas üvegkupola alatti egybefüggő teret, valamint az étterem középen elhelyezkedő ónix féldrágakőből készült bárpultot is, ami méretének köszönhetően osztja több szekcióra az éttermet. Kicserélésre került padlóburkolat, a színes szőnyeget melegbarna tónus váltotta fel, míg a falak bőrkárpit burkolatot, a mennyezett arany festést kapott.

Kép
forrás: primeteakhouse.hu

Az étterem eddigi hangulatát meghatározó modern lámpák helyére 8 db Baccarat fekete kristály csillár került. A legnagyobb 180 cm magas és 150 cm átmérőjű, a bejárathoz elhelyezett csillár minden belépő vendéget lenyűgöz. Az otthonosság érzését növelve utcára néző ablakokra dekorfüggöny, míg az asztalokra a legmagasabb minőséget képviselő, folyadék és szennytaszító abroszokat tettek.
A belső design-nal egyidejűleg megújultak a tálalás során használt eszközök, így a szerviz minősége is még magasabb szintre lépett. Mostantól a vendégeket abrosszal, kristály tálaló-tányérral, kristály vizes-pohárral, Riedel boros poharakkal, damaszt asztalkendővel fogadják.
A szerviz magas színvonalát mi sem bizonyítja jobban, mint az étkezés első fogásaként felszolgált „chef üdvözlete”, azaz amouse bouche, valamint a főétel előtt kínált „gyomorfelkészítő” „shot”. Esténként az étterem head bártendere az asztalokhoz kitolt italkocsiról különleges italokat kínál, míg a sommelier a közel 200 féle borkülönlegesség közé olyan kuriózumokat is becsempészett, amelyek mindössze 1-2 étteremben kaphatóak.

Az ételek, a steakek minősége és széles kínálata továbbra is páratlan, így garantált a tökéletes gasztro élmény egy gyönyörű, elegáns környezetben.

Prime Steakhouse, Budapest, V. Sas u.18.

Asztalfoglalás: 336 70 331 8666

www.primesteakhouse.hu

Dobd fel a szexuális életed ezzel az 5 feng shui-trükkel

Hidd el, sokkal fontosabb a tárgyak elhelyezése, mint gondolnád.

Az orosz bombázó van olyan mámorító, mint a vodka

Ekaterina Terenina jógázós képeitől téged is lever a víz.

A Ferrari gyártja a világ első elektromos szuperautóját

Sergio Marchionne keményen odaszúrt a Teslának.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft