”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

Ki gondolta volna, hogy egy pletyka jótékony hatással lehet a szexuális életre?

Mindenki csinálja, csak a témák különböznek.
Előfizetek

Mindenki csinálja, csak a témák különböznek.

A férfiak azt szokták mondani, hogy a pletykálkodás a nők asztala, pedig ez badarság. A pletyka - a tudósok szerint legalábbis - az emberi létezés alapeleme, ami ráadásul azt is meghatározza, hogy kivel létesítünk szexuális kapcsolatot.

Olvasd el ezt is!

Az Evolutionary Psychological Science című szaklapban publikált tanulmány szerint a szociális interakció ezen formája nagyon hatékonyan hozzájárul a partnerkereséshez, általa pedig rengeteg bújtatott információt tudhatunk meg a másik félről. A szakemberek a szexuálisan legaktívabb korosztály (17-30) köreiben kutakodtak, a vizsgált alanyok 75%-a vallotta be, hogy alkalmanként kibeszél más embereket.

A kutatás kimutatta azt is, hogy a két nem közel azonos mértékben pletykálkodott, a témák azonban különböztek. A hölgyek rendszerint egy harmadik ember megjelenését tárgyalták ki, a férfiak viszont általában az illető tehetősséget, illetve atletikusságát beszélték ki. A szakemberek a tanulmánnyal arra próbálták felhívni a figyelmet, hogy a pletykálkodás nem bűn, hanem fontos szociális képesség, ami szerencsés esetben az ágyba is segítheti az embert.


Beszéljük ki őt!

Nézd meg a galériánkat> 10 kép
A szexi Allie Ayers, a Sports Illustrated fürdőruhás felfedezettje
SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft