”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

Ajjaj! A nők egy év alatt simán megunják veled a szexet

Riasztó kutatási eredményt publikáltak az angol szakemberek.
Előfizetek

Riasztó kutatási eredményt publikáltak az angol szakemberek.

Az eljegyzés olyan dolog, amit általában nem kapkodnak el az emberek, a férfi rendszerint minimum egy év után dönt úgy, hogy letérdel, és felteszi az ominózus kérdést. Mielőtt megtörténne az eljegyzés, érdemes megtennetek néhány dolgot, erről az alábbi cikkben írtunk bővebben.

Könnyen lehet azonban, hogy mire eljegyzed, már rég megunta veled a szexet, a Southampton Egyetem kutatói legalábbis erre a megállapításra jutottak. A szakemberek óriási minta (11.508 embert interjúvoltak meg) alapján arra a megállapításra jutottak, hogy a párok női tagjait nagyobb valószínűséggel hagyta hidegen a párjával való szexuális élet, mint a férfiakat.

Nagyjából a nők harmada nyilatkozott úgy, hogy egy év után elvesztette szexuális érdeklődését a párja iránt. A férfiaknál nagyságrendekkel alacsonyabb volt ez az arány.

A British Medical Journal Open elnevezésű szaklapban publikált kutatás az okokra is fényt derített, leggyakrabban a múltbéli negatív tapasztalatok és a rossz egészségi állapot állt a háttérben. A szakemberek szerint az innovatív megoldások jelenthetnek kiutat, úgyhogy ne féljetek új dolgokat kipróbálni!


Ő szakmabeli volt egy rövid ideig.

Nézd meg a galériánkat> 10 kép
Mia Khalifa durván megalázott egy sztársportolót
SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft