Valójában rossz ötlet a békülős szex?

Érdekes, de a heteroszexuális férfiak nagyobb része szerint a békülős szex egy kedves gesztus a bocsánatkérésre. A kérdés csak az, hogy vajon a nők is így vannak-e ezzel...
Előfizetek

Érdekes, de a heteroszexuális férfiak nagyobb része szerint a békülős szex egy kedves gesztus a bocsánatkérésre. A kérdés csak az, hogy vajon a nők is így vannak-e ezzel...

Egy amerikai egyetem végzett kutatást a témában, melyből kiderült, milyen módszerekkel próbálnak békülni egymással a párok. A szakértők szerint a nőket a minőségi időtöltéssel és - figyelem! - könnyekkel lehet legkönnyebben rávenni arra, hogy elnézzék a férfiak hibáit.

Egyébként a válaszadókat arra kérték, hogy soroljanak fel 5 különböző dolgot, amivel megpróbálnak békülni. Ezeket végül 21 kategóriába sorolták, aztán az eredményeket külön-külön értékeltették a férfiakkal és a nőkkel is. Joel Wade, a kutatás vezetője a következőket nyilatkozta az eredményekről:

„A nők számára fontos az, hogy a férfi bocsánatot kérjen, hiszen így képesek kimutatni, hogy érzelmileg is tudják támogatni a párjukat”.

Olvasd el ezt is!

A férfiaknál viszont más volt a helyzet, ugyanis a szakértő szerint számukra a békülős szex jelentette a legbiztosabb bocsánatkérő taktikát. Ilyenkor a nők meg tudják nekik mutatni, hogy szexuálisan még mindig elérhetőek és nem szeretnének véget vetni a kapcsolatnak.

Szóval ha legközelebb összevesztek, érdemes először bocsánatot kérned, aztán talán a barátnőd szíve is megenyhül és a békülős szexre is sor fog kerülni.


És ha már békülős szex, ezeket a pózokat jobb kerülni:

Nézd meg a galériánkat> 6 kép
A nők annak örülnének, ha nem kuncsorognál ezért a 6 szexpózért
Ajjaj! A nők egy év alatt simán megunják veled a szexet

Riasztó kutatási eredményt publikáltak az angol szakemberek.

Bizarr bolygót fedezett fel a Hubble

Tojás alakú tűzgolyót találtak a NASA kutatói.

Szerencséd van? A tudomány szerint a nők a kevésbé vonzó pasikra buknak inkább!

Azon agyalsz, miért vagy szingli? Lehet, hogy túl jól nézel ki.

Gregor Bernadett eltitkolt féltestvére vadítóan szexi képekkel sokkol

Rosanne Katon történelmet írt a Miss Golden Globe-on.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

Most féláron fizethet elő egész évre!

Csak 4950 Ft