4 kérdés, amit fel kell tenned magadnak, ha megfordul a fejedben a félrelépés

Kvázi csak vesztenivalód van, nagyon jól gondold meg a dolgot.
Előfizetek

Kvázi csak vesztenivalód van, nagyon jól gondold meg a dolgot.

Az emberek nagy része szerint mindig a kapcsolat eleje a legizgalmasabb. Az összecsiszolódás megismételhetetlen varázsa megrészegíti a szerelmeseket, akik a kalandos korszak után néha beletespednek a párkapcsolatba. Ilyenkor jön a megcsalás, a mámorító kezdetkorszak újraélése. A szakemberek most összeállítottak egy kérdéssort, amin át kell rágnod magad, mielőtt elkövetnéd bűnödet.

1. Mik lesznek a következmények?

Kifejezetten ajánlott elgondolkodnod ezen, mert a statisztikák azt mutatják, hogy le fogsz bukni. Gondolkodj el azon, mit okozol a párodnak. A szakemberek szerint leggyakrabban azok lépnek félre, akik magányosnak érzik magukat, vagy csak szimplán unatkoznak. Ha előbbiről van szó, beszélj a pároddal, ha utóbbiról, akkor keress magadnak inkább valami izgalmas hobbyt.

2. Készen állsz a kettős életre?

Ha igennel válaszoltál készülj fel a szorongásra, mert a sok titkolózás miatt kapsz majd belőle dögivel. Agyban nagyon ott kell lenned a szeren, ha lépést akarsz tartani a két szálon futó hazugságcselekménnyel.

gif

3. Mi van, ha rosszul alakulnak a dolgok?

Simán benne van a pakliban, hogy két szék közt a földre esel. Ha ugyanis nem úgy mennek a dolgok azzal a lánnyal, akivel megcsalod a párodat, seperc alatt lerombolhatja az "elsődleges" párkapcsolatodat.

4. Tényleg ezt akarod?

Ha eddig eljutottál, és még mindig beleugranál a megcsalás fertőjébe, egyszer utoljára még tedd fel magadnak a kérdést! Ha ilyen szilárd az elhatározásod, akkor az sok mindent elmond a jelenlegi kapcsolatodról. Lépj ki belőle, hidd el, rengeteg drámától és szenvedéstől óvod meg saját magadat és a párodat is.


Hűséget fogadtál, nem vakságot!

Nézd meg a galériánkat> 29 kép
Rázzad, cica! Nicole Scherzinger legszexibb GIF-jei
Kihalt állatfajt támasztanak fel a tudósok

A galápagosi óriásteknős siethet a távoli rokon segítségére.

Dioni Tabbersnek olyan teste van, hogy tervezni sem nagyon lehet szebbet

Nicholas Routzen csodálatos fotókat lőtt a fiatal modellről.

Wow! Halle Berry intim fotón ünnepli Insta-mérföldkövét

Na, ilyen képet még nem láttunk a színésznőről.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

Most féláron fizethet elő egész évre!

Csak 4950 Ft