„Lefeküdtem a főnökömmel" - 5 nő meséli el őszintén az élményét

Előfizetek

Gondolkodtál azon, milyen lenne, ha a főnököddel kerülnél egy ágyba?

A következő 5 nő erről nem csak fantáziált, hanem meg is valósította. Szerencsére az élményeiket velünk is megosztották.

„Az igazat megvallva, csak idő kérdése volt, mikor történik meg. Amikor a céghez kerültem, az interjúmon is flörtöltünk és mielőtt felvett volna, megadta a mobilszámát. Az asszisztenseként dolgoztam két hónapig, amikor elmentünk egy szórakozóhelyre, feleseztünk, aztán elkezdtünk csókolózni. Innen minden gyorsan történt, aztán pár nappal később hivatalosan is elkezdtünk járni. Ezt persze egyik munkatársunk sem tudja. Karácsonykor bemutattam a szüleimnek. Abban bízom, hogy hamarosan össze is házasodunk. Tudom, nem volt annyira jó ötlet összejönni vele, de a szerelem megállíthatatlan.”

- Marcy, 31

„A karácsonyi bulik sosem végződnek jól. Rettenetesen berúgtam és a főnökömmel töltöttem az éjszakát. Egyikünk sem táplált érzéseket a másik iránt korábban. Én azt sem tudtam, hol vagyok, másnap pedig elég kínos volt az ébredés. Attól féltem, hogy kirúg, a főnököm pedig attól tartott, elmondom másoknak. Annyira kínos volt, mivel a következő néhány hónapban közvetlenül neki kellett jelentenem hetente egyszer. Ezt követően viszont mindketten megnyugodtunk és feldolgoztuk a történteket. Sosem tenném meg újra. A következő karácsonyi bulira pedig nem megyek el.”

- Liz, 29

„A főnökömről az a hír járta, hogy szeret a kolléganőkkel flörtölni, sőt, legalább 5 nővel le is feküdt. Ettől függetlenül nagyon szexi volt. Nagyjából tudtam, mibe megyek bele, mielőtt összekerültünk. Tisztában voltam vele, hogy csak egy éjszakát fogunk együtt tölteni és semmi komoly nem lesz belőle. Olyan volt, mint bármelyik másik egyéjszakás kaland, csak a partnerem naponta látom.”

- Michelle, 33

„Bosszúból feküdtem le a főnökömmel. Elhatároztam, hogy a következő hónapban felmondok, mivel szörnyű ember volt és nem haladtam előrébb a ranglétrán. Azt találtam ki, hogy lefekszem vele és aztán felmondok - egyébként nagyon jól nézett ki. Elhívtam egy italra, aztán megtörtént a dolog. Két héttel később felmondtam. Pont az ünnepek előtt történt, szóval biztos, hogy nem talált gyorsan a helyemre mást. Azóta sosem beszéltem vele.”

- Debby, 31

„Két éve rendszeresen összejárok a főnökömmel. Nem járunk hivatalosan, de azért rendszeresen találkozunk. Erről senki nem tud az irodában, a munkahelyemen még rá is játszunk arra, hogy nem szeretjük egymást. Ettől érdekesebb az életem. Elgondolkodtam már azon is, hogy vannak-e rajtam kívül mások is, akik ezt csinálják.”

- Carrie, 27
Bomba Bond-lány: Ursula Andress nagyon magasra tette a lécet

A svájci színésznő játszotta el elsőként a 007-es filmek jócsaját.

Heti trendi eyecandy - a legjobb csajok múlt hétről

A galéria, amivel csodásan indul a hét.

Hamilton és Vettel farokméregetése dobta fel az Azeri Nagydíjat

Rég nem látott izgalmak közepette ért véget a hétvégi versengés.

A nyári öltönyviselés 7 legjobb módja

Nyáron, a meleg miatt sokaknak nem hiányzik az öltöny, ez teljesen érthető. Pedig sok munkahelyre 30 fokban is öltönyben kell menni, nincs mese, ez a szabály, ennek kell megfelelni.

Fizess elő még ma!

Előfizetek

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

Fizess elő féláron és ajándékba kapsz egy Playboy Exclusive-ot is!

Csak 5950 Ft