Suzuki GSX-S750 – Szabadnak születtem

Életre kelt alattunk a vad élménymotor.
Előfizetek

Életre kelt alattunk a vad élménymotor.

Egy igazi legenda, a Suzuki GSX-R blokkját örökölte az új S széria, és ezt le sem tagadhatná. Tapasztalt kezekben a brutális nyomaték és lóerő tartalék igazi élménnyé varázsolja a legrövidebb kiruccanásokat is. Már a megjelenésével is azt üzeni, hogy egy vad élménymotorral van dolgunk. A műszerfalon nem véletlenül jelölték meg az öt és a tízezres fordulatot. Ezeket a tartományokat elérve a motor valóságos koncertet ad a légszűrőkön és a kipufogókon keresztül és megérkezik a tűzijáték is, azaz a dinamikus, majd brutális gyorsulás. És ha ezt akarjuk, akkor nagyon hamar meg is kaphatjuk. Az első öt váltófokozatot rövidre hangolták és a nyomaték leadása is végig egyenletes, hogy minél jobban elrajtolhasson a gépezet.

Kép

Mindezek ellenére a GSX-S750 tud kezes és megengedő is lenni a kevésbé tapasztal pilótákkal. A három fokozatú kipörgésgátló rendszerrel minden időjárási és gyakorlottsági szinthez belőhetjük a tapadást és a menettulajdonságokat. Természetesen aki szereti egykerékre húzni a masinát, az ki is kapcsolhatja ezt a funkciót. Az üléspozíció teljesen kényelmes még a nagytermetű motorosok számára is. A futómű is tökéletesen kiszolgálja a végsőkig a menetdinamikát. Az első arany színűre eloxált KYB villa új fejlesztés a Suzukinál, és elől és hátul is személyre és útviszonyokhoz állíthatjuk a rugózás előfeszítését. A szerpentineket is élvezet vele felfűzni, olyan könnyen dönthető egyik oldalról a másikra. A fékek elől dupla hullámos tárcsákba harapnak ABS rendszerrel kordában tartva, és az alapfelszereltséghez tartozó igen jó Bridgestone Battlax gumikkal biztos tapadást és megállást biztosítanak nehezebb körülmények között is.

Kép

Ha a motorozási élményt kellene megfogalmazni, akkor a címben szereplő Piramis számot tudnám párhuzamba állítani vele. Egy igazi kettős személyiség lakik ebben a motorban - egy vad rock sztár és egy jóindulatú hátasló keveréke, akivel éppen ezért könnyű és mindig nagy öröm együtt élni. Akik pedig még ennél is több motorra vágynak, azoknak ott a nagytestvér, a GSX-S1000.

Nézd meg a galériánkat> 13 kép
Suzuki GSX-S750 – Szabadnak születtem
Egyszerre legyen a szilveszter nagyon elegáns, és hiper bulis? Nem lehetetlen!

Egy elegáns, 9 fogásos degusztációs menü után jöhet a nagyobb társaság?

Legyen 100%-ig stresszmentes a karácsony – rendeld meg a teljes ünnepi menüt az ország egyik legjobb étterméből!

A KIOSK törzsvendégei kedvéért pár éve elindította a teljes karácsonyi menüsor elviteles lehetőségét, nem véletlen, hogy hatalmas sikerrel. Ma még időben vagy, hogy megrendeld!!!

Baywatch-bombázók: A homokos part legjobb női

Válogatás az ikonikus sorozat leggyönyörűbb vízimentőiből.

A világ legszexibb nőjével és egy babaarcú bombázóval támad a Love magazin

Hailey Baldwin és Jasmine Sanders vetkőzött neki ezúttal.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Előfizetés