Dobd el az egyszerű fekete sínadrágot - Stílustippek síelőknek

A hegyekben is működik a páva-effektus.
Forrás: Dockyard
Előfizetek

A hegyekben is működik a páva-effektus.

A cikk támogatója a Dockyard

Alapvetően persze a kényelem a fontos a síruha kiválasztása során, hiszen mégis csak sportoláshoz választasz felszerelést, de az sem mindegy, mennyire stílusosak azok a bizonyos darabok. Az oktatók szerint három réteget érdemes felvenni, az aláöltöző mellett egy hőszigetelő és egy külső réteget.

A sípályán az emberek döntő többsége feketében van, úgyhogy, ha ki akarsz tűnni a tömegből, akkor felejtsd el a sötét színeket. Legyél egy kicsit merészebb, a sárgát, a pirosat, vagy a szürke különböző árnyalatait ajánljuk inkább. A kabát lesz a legnagyobb tétel, úgyhogy azt érdemes először kiválasztanod, az alsóbb rétegeket pedig ahhoz igazíthatod. Érdemes hasonló tónusban gondolkodnod, próbáld úgy összeállítani a szettedet, hogy hasonló, de ne ugyanolyan árnyalatú rétegekből álljon.

Kép

Ami a nadrágot illeti: mi a kantár nélküli verziót ajánljuk, ez is tökéletesen megvédi a derékaljat. Érdemes alulra olyan színt választanod, ami elüt a kabáttól, így nem lesz egyhangú a szetted.

Praktikus téli ruházatot és meleg cipőt keresel?


A tökéletes karácsonyi ajándékra vadászol? Már készülsz a közelgő síszezonra? Bármelyik is igaz Rád, a Dockyard üzletekben most minden vásárlásod 5000 Ft-ot ér! Vásárolj december 1-31. között a Dockyard magyarországi üzleteiben és fizess Mastercard vagy Maestro bankkártyával és máris Tiéd egy 5000 Ft összértékű kedvezménykupon, amelyet 2018 januárjában használhatsz fel vásárlásaidra. További részletek a Dockyard üzletekben és a www.dockyard.hu/mastercard2017 weboldalon.

Klasszikus, bombaerős Corvette 21. századi köntösben

Brutális adottságokkal érkezik az Equus Throwback.

Spielberg ötödször is filmre viszi Indiana Jones kalandjait

Harrison Ford egyszerűen képtelen kinőni a szerepből.

Libri irodalmi díjak 2018 Kiderült, hogy melyik tíz könyvre szavaz a zsűri és a közönség

Főszerkesztőnk, Bus István is részt vett a végleges lista megalkotásában.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft