”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

Itt az okosdzseki, ami interaktív és elképesztően jól néz ki

Jacquard platformon alapul a stílusos kütyü.
Előfizetek

Jacquard platformon alapul a stílusos kütyü.

A szakemberek már évek óta ígérgetik, hogy záros határidőn belül elárasztják a piacot a hordható kütyük, a forradalmi áttörés azonban csak nem akar megtörténni. Kis lépéseket mondjuk már tettek a legnagyobb cégek, ilyen például a Levi's és a Google koprodukciójából létrejött okosdzseki.

A Jacquard platformon alapuló fejlesztés bal oldalán kapott helyet az érintésérzékeny felület, ami lehetővé teszi, hogy paskolás, illetve simítás hatására bizonyos funkciókat hajthatunk végre a telefonunkon. A ruhadarabhoz tartozó kiegészítő az értesítéseket LED-fénnyel jelzi, a dzseki pedig útbaigazítást ad, és a kapott üzenetet is felolvassa.

A fejlesztők nem titkoltan a biciklisekre lőnek a ruhadarabbal, melynek használatához csupán egy iOS-re és Androidra is letölthető applikációra van szükség. A csíptethető elektronika körülbelül két hétig bírja feltöltés nélkül, a kabát természetesen mosható, de tíznél többször nem ajánlatos bedobni a gépbe.

Nézd meg a galériánkat> 4 kép
Itt az okosdzseki, ami interaktív és elképesztően jól néz ki
SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft