”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

Justin Trudeau zokniforradalma újabb mérföldkőhöz ért

C3PO és R2D2 után úgy érezte, van még ebben.
Előfizetek

C3PO és R2D2 után úgy érezte, van még ebben.

Túlzás lenne azt állítani, hogy nők ezrei a zokniai miatt szerettek bele a kanadai miniszterelnökbe, de talán a stílus terén meghozott forradalmi döntései is hozzájárulhattak ehhez. Justin Trudeau nem hajlandó belesimulni a fekete szín oltalmat nyújtó nihilljébe, hivatalos eseményeken is simán felhúz olyon zoknit, aminek az egyik oldalán C3PO, a másikon pedig R2D2 díszeleg.

Olvasd el ezt is!

A 45 éves ottawai születésű államférfi menthetetlenül szerelmes a Star Wars-univerzumba, mi mással is magyarázhatnánk meg, hogy már megint ilyen tematikájú kiegészítő mellett döntött. New Yorkban volt jelenése a Bloomberg Global Business Forumon, ő pedig Chewbaccával a lábain kapcsolt fénysebességre.

Trudeau valószínűleg már rég megjelölte piros filctollal december 15-ét a naptárban, Kanadában ugyanis aznap mutatják be Az utolsó Jediket. A kanadai miniszterelnök azért nem csak Star Wars-fronton dobja be magát, mutatunk pár zoknit, amit rajta kívül nem sokan hordanának rendszeresen.

Nézd meg a galériánkat> 6 kép
Zokniforradalom Justin Trudeau módra
SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft