5 biztos tipp - így csajozz az esküvőn

Tartsd be ezeket a tanácsokat, és biztosan nem egyedül mész haza.
Előfizetek

Tartsd be ezeket a tanácsokat, és biztosan nem egyedül mész haza.

Jócskán benne vagyunk az esküvői szezonban, gyakorlatilag egymást érik a lagzik a kánikulában. Sokan plusz egy nélkül érkeznek a nagy eseményre annak reményében, hogy két élet összefonódása közben ők egy új párkapcsolatra lelnek. Van is erre esélyük, hiszen egy amerikai kutatás szerint ötből egy embernek már volt egyéjszakás kalandja egy lagzi után. Mi most azt vesszük végig, hogyan érdemes csajozni egy esküvőn. Tartsd be ezt a néhány tanácsot, és biztosan nem egyedül mész haza.

1. Gyakorolj

A kommunikáció az egyik legfontosabb tényező, ez az, amit nem ronthatsz el, hiszen az első benyomás nagyon fontos. Egy héttel a nagy esemény előtt érdemes gyakorolnod egy kicsit ismeretlen emberek megszólítását. A boltban sorban állva, vagy az utcán kutyasétáltatás közben kezdeményezz beszélgetést, így biztosan nem égsz be élesben.

2. Melegítsd elő a terepet

Általában egy év telik el az eljegyzés és az esküvő között, úgyhogy bőven van időd megismerkedni az ifjú pár szingli barátaival. Az eljegyzési bulin közel kerülhetsz hozzájuk, aztán ha egyiküket bejelölted Facebookon, akár randizhattok is a nagy nap előtt.

Kép

3. Udvariasság

Itt ez kulcskérdés, oké, hogy kinézted a szingli koszorúslányt, de lehet, hogy a nagybátyja, vagy valamelyik unokatestvére az asztalodnál ül, úgyhogy csak óvatosan!

4. Humor

Több kutatás is bizonyította már, hogy ha megnevettetsz egy nőt, nyert ügyed van. Légy magabiztos, és lövöldözd a poénokat, akkor nagy baj nem lehet.

5. Táncolj

Ha kell, vegyél különórákat, mert pár ötletes move általában sikert eredményez. Fontos továbbá, hogy ne told túl magad. Hagyj egy kis pihenőidőt a heves táncmenetek közt, aztán jó szórakozást az este izgalmas részére!


Akkor most jöjjön egy kis tét nélküli nézelődés:

Nézd meg a galériánkat> 15 kép
Vivi, a túl szexi lány - instagram.com/wivyyy
Kihalt állatfajt támasztanak fel a tudósok

A galápagosi óriásteknős siethet a távoli rokon segítségére.

Dioni Tabbersnek olyan teste van, hogy tervezni sem nagyon lehet szebbet

Nicholas Routzen csodálatos fotókat lőtt a fiatal modellről.

Wow! Halle Berry intim fotón ünnepli Insta-mérföldkövét

Na, ilyen képet még nem láttunk a színésznőről.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Most féláron fizethet elő egész évre!

Csak 4950 Ft