8 rég elfeledett illemszabály, amivel biztosan leveszed a lábáról

Előfizetek

Az előzékeny férfi nagyon kapós manapság.

Az úriemberség sosem megy ki a divatból, mégis úgy tűnik, hogy kihalóban van az előzékeny férfi prototípusa. Hiba lenne azt gondolni, hogy a nők egyébként is a bunkó pasikra buknak, sokan ezzel nyugtatják magukat, pedig ez egyszerűen nem igaz. Hidd el, ha beveted ezt a pár illemszabályt, biztosan lesz második randi is.

1. Ha kocsival mész érte, ne spórold meg azt a pár métert, sétálj át az anyósülés oldalára és nyisd ki neki az ajtót. Kiszállásnál is megismételheted ezt a gesztust, bár nagyon gyorsnak kell lenned, mert sok lány egyből kipattan, amint behúztad a kéziféket.

2. Gratulálunk, máris megszerezted az első plusz pont(oka)t, tovább csinosíthatod a rólad kialakulóban lévő képet, ha megérkezéskor lesegíted róla a kabátot, távozáskor pedig feladod rá.

gif

3. Elismerő pillantásokra számíthatsz akkor is, ha kihúzod neki a széket mielőtt helyet foglalna.

4. Ne félj attól, hogy a bókolás nyájas benyalásként csapódik le. Okosan porciózd a dicsérő szavakat, így biztosan nem sülsz fel.

5. Minden bizonnyal te is nagyon érdekes ember vagy, de ha tudsz jól és értőn hallgatni, ne adj isten viccesen reagálni a történeteire, akkor nyert ügyed van.

gif

6. A randi után mindenképp ajánld fel, hogy hazaviszed. Ha esetleg nem autóval érkeztél a randira, akkor is kísérd haza!

7. Mostanra már valószínűleg egy párt alkottok, de ne elégedj meg a győzelem édes ízével. Csak azért mert együtt vagytok, ne legyél modortalan, vedd el a csomagját/táskáját, ha látod, hogy nehéz, amit cipel.

8. Régóta boldogítjátok egymást, de olykor azért felszínre törnek az ellentétek. Ezt reméljük, hogy egyébként is felesleges hangsúlyoznunk, de soha, semmilyen körülmények között ne emelj kezet rá! Inkább pacsira nyújtsd a tenyered, gratulálunk a mámorító szerelemhez.


Ha ezeket az illemszabályokat betartod, simán van esélyed a leggyönyörűbb nőknél is.

Nézd meg a galériánkat> 21 kép
Parádés mellekkel támadunk
Jennifer Lopez melltartó nélkül ünnepelte 48. születésnapját

Továbbra is elképesztő formában van az amerikai énekesnő.

Emily Ratajkowski rég volt ennyire meztelen

A Love magazin kedvéért dobta le a textilt a modell.

Az ágyban vezetnéd le a stresszt? Ezekkel a pózokkal sikerülni fog!

Jóga helyett inkább adj a következő pózoknak egy esélyt!

Ez a 4 klasszikus jel utal rá, hogy szereted, ha a nő dominál az ágyban

Lehet, hogy nem tűntek fel, pedig ezek mind-mind arra utalnak, ha az irányítást szívesen átengeded a barátnődnek az ágyban.

Mihalik Enikő félmeztelen videójával sokkal jobban indul a hét

Egy orosz magazin fotózásán tárulkozott ki a magyar modell.

Fizess elő még ma!

Előfizetek

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os akcióval várjuk!

Csak 4950 Ft