Sikerből született? Ismerd meg: Suzuki Vitara Limited

Előfizetek

Kép

A tavalyi évben nem kis részben a Vitara sikerének köszönhetően a Suzuki jelentős fölénnyel lett újra a legtöbb új autót értékesítő márka hazánkban. A sikkes SUV toronymagasan vezeti az eladásokat, így kiérdemelte a ’magyar vásárlók kedvenc típusa’ címet.

Kép

A piacvezető márka 2017 januárjában egy különleges kivitellel örvendeztette meg a magyar közönséget. Bevezette a rendkívül sikeres Vitara limitált kiadását, amely egy autóban összpontosítja a különböző Vitara változatok legjavát, így bátran nevezhetjük egy igazán merész újdonságnak a Suzuki modellpalettáján.

Ez a 120 lóerős autó egyfajta ünneplés és köszönetnyilvánítás a magyar flottavásárlóknak és magánügyfeleknek a márkába vetett bizalomért.

Bronz díszek a kifinomult megjelenésért
A limitált széria a többi Vitara erényeit is nyújtja erőt sugalló és biztonságos üléshelyzetével, tágas belső terével, imponáló biztonsági és kényelmi felszereltségével, vonzó érintőképernyőjével, nem utolsósorban pedig a takarékos, megbízható pörgős szívómotorral.

„Sikerből született” – szól a Vitara Limited szlogenje. Az újdonság a gazdagon felszerelt GLX kivitelre épül, többek között térdlégzsák, kulcs nélküli ajtónyitás és indítás. Az adaptív tempomat segítségével automatikusan szabályozható a sebesség, illetve tartható a beállított követési távolság.

Egyediségét bronzszínű díszítések garantálják. Ez a karakteres árnyalat a könnyűfém keréktárcsákon, az ülések anyagában, valamint az utastér dekorelemeiben is visszaköszön. Ezzel kialakítva az egységes, kifinomult megjelenést.

Allgrip 4x4 a biztonságos utazásért
A Suzuki kínálatában a benzines szívómotorral rendelkező Limited Vitara is megvásárolható négykerék-hajtással. A fejlett AllGrip hajtásrendszer a teljesen automatikus erőelosztás helyett a hátsó kerekeknek több nyomatékot juttató Sport állásban is használható. Rendelkezésre áll továbbá a Snow (hó) és Lock (zárt) üzemód is, ami a legnehezebb terepkörülmények között, mély sárban, forgós homokban is segít.

Ugye téged is meggyőzött? Szavazd meg az év autójának a Playboy Car of the Year versenyén, a Legmerészebb újdonság kategóriában!

Kihalt állatfajt támasztanak fel a tudósok

A galápagosi óriásteknős siethet a távoli rokon segítségére.

Dioni Tabbersnek olyan teste van, hogy tervezni sem nagyon lehet szebbet

Nicholas Routzen csodálatos fotókat lőtt a fiatal modellről.

Wow! Halle Berry intim fotón ünnepli Insta-mérföldkövét

Na, ilyen képet még nem láttunk a színésznőről.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Most féláron fizethet elő egész évre!

Csak 4950 Ft