A Levi's® az 501® napját ünnepli — a világ legelső farmerjének születésnapját

Előfizetek

1873. május 20-án a Levi’s feltalált egy farmernadrágot, amely örökre megváltoztatta az emberek életét.

Már több mint egy évszázada viseljük, hordjuk, koptatjuk, szaggatjuk, megvarrjuk és díszítjük az 501-es farmert. Generációkon át – a munkásoktól kezdve, a rocksztárokon át az amerikai elnökig – volt az önkifejezés szimbóluma. Az 501-es a ruhatárak nélkülözhetetlen és sokoldalú darabjává vált, és minden pillanatban új értelmet nyer a világon.

Kép

Egy dokumentumfilm is készül a jeles nap alkalmából, amelynek címe — “The 501® Jean: Stories of an Original, Music” ami a Levi’s®, az 501® és a zene kapcsolatát dolgozza fel. A filmben különböző archív felvételek, jelenetek a kulisszák mögött, és interjúk szerepelnek olyan hírességekkel, mint Solange, Snoop, Dwight Yoakam, Vince Staples, a stylist Karla Welch, vagy a tervező Nigo, akik a személyes élményeiket mesélik el a Levi’s® 501® farmerrel kapcsolatban.

A 2017-ES TAVASZI 501 KOLLEKCIÓ

Az 501-es folyamatosan fejlődik – ez teszi különlegessé. A mostani vintázsőrületnek köszönhetően az idei újítások az eredeti 501-et idézik. Megspóroltuk az időt neked: nem kell végigjárni a secondhand üzleteket, hogy találj egy igazi vintázs farmert, ami jól is áll: a tökéletes szabás elérhető a boltokban, ami a modern igényeket ötvözi az autentikus Levi’s® jegyekkel.

A kortalan darabok
A kortalan darabok

AZ 501 SKINNY: EGY ÚJ FAJTA SZŰK NADRÁG, VINTÁZS BEÜTÉSSEL

Az 501® család legújabb tagja Nőknél derekat kiemelő szabás Férfiaknál derékig érő szabás Szűk szár Gombos Elérhető enyhén sztreccs és sztreccs nélküli verzióban

AZ 501 ORIGINAL: A KLASSZIKUS VISELET 1873 ÓTA

Derékig érő, laza szabás Egyenes szár Gombos

AZ 501CT: AZ EREDETI FAZON ÚJABB KÖNTÖSBEN

Derékig érő szabás A csípőn és a combon feszül Enyhén bővülő szár Gombos

AZ 501 SHORT: AZ ELSŐ FARMER RÖVIDNADRÁG

A gardróbod nélkülözhetetlen darabja Egyenes szárú farmerből átalakítva Gombos

A Levi’s® márkáról:

A Levi’s® magába foglalja a klasszikus amerikai stílust, annak minden belülről fakadó lazaságával. A Levi Strauss 1873-as alapítása óta a Levi’s® farmer a világ legelismertebb és leggyakrabban utánzott ruházatává vált, ami lebilincselte az emberek képzeletét és hűségét nemzedékeken át. Ma a Levi’s® portfoliója tovább bővül, fáradhatatlanul törve az élre olyan innovatív szellemiséget képviselve, ami páratlan a ruházati iparban. Termékeink a vezető farmer- ruházatból és kiegészítők sorából több mint 110 országban kaphatóak, így adva meg a lehetőséget az egyéniségeknek a világ minden táján, hogy kifejezzék magukat. További információ a márkáról, a termékekről, az üzletekről a eu.levi.com oldalon. További információ a Levi Strauss & Co. felől a www.levistrauss.com oldalon.

A durvább pózok közül ez lett a nők kedvence!

Szeretnétek kicsit keményebbre venni a dolgokat az ágyban?

Mikor már azt hitted, mindent ettél, jön a Cheetos étterem

Az Egyesült Államok nem ismer lehetetlent, ha étkezésről van szó!

Bomba Bond-lány: A világ legszexibb nőjének választott Teri Hatcher

Monica Bellucci elől happolta el a szerepet a Golden Globe-díjas színésznő.

Ajjaj! A maszturbáció merevedési zavart okozhat!

Marok Marcsa, mint a mámorléc megkárosítója.

Fizess elő még ma!

Előfizetek

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os akcióval várjuk!

Csak 4950 Ft