A Volvo Cars az új V90 Cross Country modellel megmutatja személyiségének kalandkedvelő oldalát

Előfizetek

A prémium autókat gyártó Volvo Cars a mai napon leleplezte a rég várt V90 Cross Country-t, amellyel teljessé vált a 90-es modellszéria.

Kép

Amióta csaknem húsz éve bevezette legelső Cross Country modelljét, a Volvo Cars a strapabíró, terepképes, négyévszakos termékek szinonimájává vált, Cross Country modelleinek családja pedig egyre népesebb.

„A V90 Cross Country az elegáns V90 alapjaira építkezve olyan, aszfalton és terepen egyaránt otthonosan mozgó autóként lép színre, amely a biztonságot, a kényelmet és a teljesítményt kalandkedvelő, ütőképes csomagként tárja az ügyfelek elé.” - mondta Håkan Samuelsson, a Volvo Car Group elnök-vezérigazgatója.

Kép

Svédország nem csupán a föld legkeményebb teleinek ad otthont, de területének 77 százalékát erdők, tavak borítják; aligha meglepő tehát, hogy itt fejlesztették ki és itt tesztelték ezeket a kiemelkedően tartós, négyévszakos autókat. A Volvo Cars ezirányú szakértelme kulcsfontosságú szerepet játszik a márka életében, amiről a Cross Country modellcsalád is tanúskodik.

„Autóink legendásan biztonságosak, robusztusak és tartósak. Az összkerékhajtás, a megnövelt szabad hasmagasság, valamint az időjárástól és útviszonyoktól függetlenül kényelmesre és kiszámíthatóra hangolt futómű révén az új V90 Cross Country a sokoldalú V90 kombit egy felfedező szellemiségével ruházza fel.” - mondta Dr Peter Mertens, a Volvo Cars kutatás-fejlesztésért felelős alelnöke.

A Volvo Cars SPA padlólemezére épülő V90 Cross Country kíméletlen tesztek során bizonyította, hogy képes túlélni azokat a szélsőséges viszonyokat, amelyekkel gazdái kezei között előbb vagy utóbb szembesülni fog.

A mínusz negyven fokos hidegekben bővelkedő észak-svédországi, titkos tesztlétesítményektől az arizonai sivatagok perzselő forróságáig mindenütt próbára tették a V90 Cross Country-t, hogy bizonyosak lehessenek benne: minden körülmények között helyt fog állni.

A határozottan egyedi karakterű, azonnal felismerhető V90 Cross Country strapabíró személyisége olyan, fényűző belsőt rejt, amely a kategóriában szokatlan minőséget kínál, beleértve az S90 és V90 modelleken bevezetett kapcsolódási és szórakoztatási funkciókat, köztük a felső kategóriás Bowers & Wilkins audiorendszert.

A V90 Cross Country külső stílusjegyei jól tükrözik az autó erőteljes, dinamikus karakterét; az ügyfelek választhatnak a strapabíró és az elegáns részletek között.

„Egy Volvo Cross Country típus megtervezése nem ujjgyakorlat, nem csupán plasztikai műtét. Alapja a modell őszinte, hiteles terepalkalmassága. A Volvo V90 Cross Country az erőteljes külső megjelenés és a fényűző skandináv beltér meglepő, izgalmas kombinációját kínálja. Új recept szerint folytatja a Volvo Cross Country modellek nemes hagyományát: az ütőképes terepalkalmasságot a lehető legelegánsabb, legkifinomultabb, testre szabott kombi ruhájába öltözteti.” - mondta Thomas Ingenlath, a Volvo Cars formatervezésért felelős alelnöke.

Az új V90 Cross Country a komfort alapú terepalkalmasság új szintjét valósítja meg a népszerű piaci szegmensben. A modell gyártása még idén ősszel kezdetét veszi a Volvo Cars torslandai üzemében, Svédországban.

volvocars.com/hu

Kép
Itt sör, ami megnöveli a libidód

Ha küzdened kell az ágyban, jobb alkohollal indítani a menetet. Erre kínál megoldást a Cerne Abbas sörfőzde is, akik különleges italt alkottak annak érdekében, hogy minden jól menjen az ágyban.

89 éves korában elhunyt Sir Roger Moore

Egyike volt a leghíresebb színészeknek, akik James Bond szerepébe bújhattak.

Mikropénisszel is lehet teljes életet élni?

A világ egyik legbátrabb emberének vallomása. Ant Smith erre az élő példa, aki 16 éve teszi boldoggá feleségét.

Az úriemberek útmutatója az egyéjszakás kalandokhoz

A mai világban a legtöbb egyéjszakás kaland applikáción keresztül, vagy neten történik. Ő is jobbra húz, te is és innen meglátjátok, érdemes-e komoly kapcsolatba belevágni.

Fizess elő még ma!

Előfizetek

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő egy évre 50% kedvezménnyel, lapszámonként 995 Ft helyett 495 Ft-ért!

Csak 4950 Ft

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves