Megérkezett az Arany Ászok Frissenszűrt

Előfizetek

Pasztőrözetlen sörrel bővíti termékkínálatát az Arany Ászok

Az Arany Ászok Frissenszűrt azért különleges, mert pasztőrözetlen, vagyis íze friss, tiszta és harmonikus, de más pasztőrözetlen sörökkel ellentétben hosszú ideig eltartható: hat hónapig hűtés nélkül, bármilyen kiszerelésben ugyanazt az íz- és illatélményt nyújtja.

Kép

Az Arany Ászok Frissenszűrt palackos és dobozos kiszerelésének disztribúciója február 20-tól veszi kezdetét. A termék bevezetésével párhuzamosan az Arany Ászok Friss Bárrá alakít át 50 vendéglátóhelyet.

Az új sör bevezetését reklámkampány, eladáshelyi promóciók és fesztiválmegjelenések kísérik.

Az Arany Ászok Frissenszűrt különleges szűrési eljárással készült pasztőrözetlen világos sör. A pasztőrözetlen sör íze friss, tiszta és harmonikus, hiszen semmilyen hőkezelést nem kapott, így tartalmazza mindazokat az íz- és illatanyagokat, amik a főzés, az erjedés és a kondicionálás során keletkeztek. Az Arany Ászok új gyártási eljárásának köszönhetően a sör szerelmesei bármikor élvezhetik az igazi, pasztőrözetlen sörélményt, hiszen az Arany Ászok Frissenszűrt 6 hónapig eláll hűtés nélkül.

Az Arany Ászok Frissenszűrt az eredeti világos sörhöz hasonlóan kristálytiszta vízből, kizárólag természetes alapanyagokból készül. Az eljárás során azonban a pasztőrözés lépését az úgynevezett mikroszűréses technológia váltja fel. Ennek köszönhetően az ital megtartja mindazokat az íz- és illatanyagokat, amik a főzés, az erjedés és a kondicionálás során keletkeztek, miközben hosszú ideig eltartható marad. A mikroszűréses technológia lényege, hogy az utolsó szűrési fázisban a jéghideg sört egy különleges nagyon kis pórusméretű kerámia szűrőn szivattyúzzák keresztül, ezzel eltávolítva az összes olyan mikrobát, amitől a sör a későbbiekben gyorsan megromolhatna.

„Örömmel tapasztaljuk, hogy a sör kultusza reneszánszát éli, a fogyasztók nem csak nyitottak az újdonságokra és az egyre jobb sörélményre, de el is várják azt. Ennek egyik iránya az erősödő igény a friss, eredeti ízt biztosító pasztőrözetlen sörök iránt. Ez motivált minket az Arany Ászok Frissenszűrt megalkotása során is. Reméljük, a fogyasztók olyan szeretettel fogadják új termékünket, amilyen elhivatottsággal készítettük azt.” – mondta Brendan Williams, marketingigazgató.

Az Arany Ászok Frissenszűrt palackos és dobozos verziójának disztribúciója február 20-tól veszi kezdetét. A sör bevezetésével párhuzamosan az Arany Ászok Friss Bárrá alakít át 50 vendéglátóhelyet. Ezeken a helyeken minden erről a pasztőrözetlen sörről fog szólni.

Kép

Tudtad? A Dreher Sörgyárak Magyarország első számú sörgyártójaként évente 440 millió korsó sörrel örvendezteti meg fogyasztóit. Évente közvetve és közvetlenül közel 8000 család megélhetését biztosítja a sörgyártói tevékenysége mellett a vendéglátás, a beszállítói lánc és a kereskedelem területén. Beszállítóinak 95 százaléka hazai kis- és középvállalkozás, akiktől 15 milliárd forint értékben rendel terméket és szolgáltatást. Évi közel 25 milliárd forinttal járul hozzá az államháztartáshoz jövedéki adó, ÁFA, termékdíj és egyéb járulékok formájában.

A vállalat több mint 160 éve, a sörgyár alapítása óta építi a sörkultúrát és patinás főzőházával, sörtúra programjával a mai napig ápolja a sörfőzési hagyományokat. A cég sörgyárában, Kőbányán készül az ország legnagyobb prémium márkája, a Dreher; Magyarország legerősebb vendéglátóipari söre, az Arany Ászok; és a sörgyári hagyományokat nevében is képviselő Kőbányai. A világ második számú sörgyártója, a SABMiller leányvállalataként a magyar márkák mellett világszerte közkedvelt söröket is forgalmaz, mint a Pilsner Urquell, a Kozel, a HB, valamint a Kingswood cider.

Kép
Megjelent a májusi Playboy

Százezres követőszám, egy követendő példa és három követendő préda a legújabb nyuszis magazinban

10 ok, miért viseld mindig a bukósisakot!

Itt a tavasz, dagad a motor-szenvedély!

Pöttöm cickóval csábít az áprilisi internetes szépség

Nem győzzük ismételni magunkat, hogy a kis mellekre is oda kell figyelni!

Jennifer Lawrence egy magyar banda klipjében szerepel

A Tavaszterror című számhoz adta az arcát a színésznő.

Ezek a csajok mind önként letolták a gatyát

Ráadásul forgalmas helyeken pucsítottak büszkén!

Fizess elő még ma!

Előfizetek

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő egy évre 50% kedvezménnyel, lapszámonként 995 Ft helyett 495 Ft-ért!

Csak 4950 Ft

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves