Idris Elba: egyszerre színész, harcos és DJ

Előfizetek

A Golden-Globe díjas, Emmy jelölt színész, aki a Thor moziban, valamint a Drót és a Luther című sorozatokban játszott szerepeiről ismert, úgy döntött, hogy profi K-1 harcossá képezi magát...

Kép

A Golden-Globe díjas, Emmy jelölt színész, most újabb arcát mutatja meg nekünk. A mostani „szerepe” abban különbözik a többitől, hogy az eddigieknél sokkal közelebb kerülünk az igazi énjéhez, hiszen úgy döntött, hogy profi harcossá képezi magát, hatalmas akaraterő, rengeteg energia és küzdelem árán.

Idris korábban is küzdősportolt, kamaszkorában DJ-ként járta az éjszakai életet. A zene iránti szeretete még ma is megvan, hiszen DJ Big Driis művésznévvel hip-hop, soul énekesként is ismerős lehet. Egy korábbi Discovery Channel műsorban (Idris Elba, a sebesség megszállottja) pedig bebizonyította, hogy valóban él-hal a motorsportokért és ugyanez igaz a küzdősportokra is.

Bár elsősorban színészként tekintünk rá, rengeteg arca van. A People Magazin beválasztotta a 100 legszebb embere listájára 2007-ben, 2013-ban pedig a második legszexibb férfinak titulálták. Emellett ahol tud segít, a 2017-es Valentin-napi kampányával például a Can Lead nevezetű szervezetet támogatta, amelynek célja, hogy Afrika-szerte biztosítsa az ott élőknek a tanulás lehetőségét.

Az elmúlt időszakban az foglalkoztatta Idrist, hogy felfedezze a saját és az emberi lét korlátait. A Discovery Channel pedig végig kísérte ezen az úton. Az Idris Elba, a harcos című háromrészes dokumentumfilm sorozatában a színész életét ebben az izgalmas időszakban követhetik nyomon a nézők. Egy biztos: elszántságának köszönhetően egy olyan küzdelemnek lehetünk szemtanúi, amely nemcsak az ő életét változtatja meg.

12 hónap alatt profivá válni
Idris Elbát az elszántsága és természetesen a felkészítő csapata segítette végig az utazáson. Ott álltak mellette ismerősei, profi edzők, orvosok és masszőrök is, hogy támogassák célja elérésében. Többek között Kieran Keddle, háromszoros thai boksz világbajnok vezette a felkészülés folyamatát:

„Először azt mondtam magamban, hogy ezt egyszerűen nem gondolhatja komolyan, ez egy őrült ötlet. Aztán egy darabig teszteltem a helyzetet, rengeteg lejtmenet és felívelő szakasz volt a felkészülés elején. De Idris nem hátrált meg és pontosan ez az, amit elvárok a tanítványaimtól.”

Kép

Az egyedülálló szituációnak köszönhetően a színész helyett ezúttal a hús-vér ember kerül előtérbe. A sorozat megmutatja, hogy mi motiválja, mi inspirálja őt a felkészülés és a harc során, de arra is fény derül, hogy milyen nehézségekkel kell szembesülnie az út során.

A dokumentumfilmet Angliában, Kubában, Japánban, Dél-Afrikában és Thaiföldön forgatták, a színész autentikus források és mesterek segítségével ismerkedett meg a küzdősportok lényegével, annak érdekében, hogy a lehető legjobb formában legyen, amikor a ringbe kell lépnie:

„Régóta tervezem, hogy a profik között is kipróbálom magam. Azzal, hogy belépek a ringbe tovább tesztelem az emberi lét korlátait, ez pedig egy olyan kihívás, amivel már régóta tervezem, hogy szembesítem magam” – nyilatkozta Idris Elba a műsor kapcsán.

Ha szeretnéd megtudni, hogy hova jutott el Idris Elba elkötelezettségének köszönhetően, kereken egy év alatt, akkor nézd meg a Discovery Channel műsorán az Idris Elba, a harcos című sorozatot március 11-én 21:00-tól

Kép
Már nem nyerő a csupaszság! újra népszerű a bozont!

Érdekli még egyáltalán az embereket az, kinek milyen a fazonja odalent?

5 ok, amiért a nők kerülik a szexet

5-ből 1 nő nem elégedett a szexuális életével - derül ki egy új kutatásból.

Itt sör, ami megnöveli a libidód

Ha küzdened kell az ágyban, jobb alkohollal indítani a menetet. Erre kínál megoldást a Cerne Abbas sörfőzde is, akik különleges italt alkottak annak érdekében, hogy minden jól menjen az ágyban.

89 éves korában elhunyt Sir Roger Moore

Egyike volt a leghíresebb színészeknek, akik James Bond szerepébe bújhattak.

Mikropénisszel is lehet teljes életet élni?

A világ egyik legbátrabb emberének vallomása. Ant Smith erre az élő példa, aki 16 éve teszi boldoggá feleségét.

Fizess elő még ma!

Előfizetek

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő egy évre 50% kedvezménnyel, lapszámonként 995 Ft helyett 495 Ft-ért!

Csak 4950 Ft

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves