”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

A London Brando bőrkabátok télen is színesíthetik ruhatárunk

Előfizetek

A tökéletes bőrkabátot könnyen beépíthetjük mindennapi viseletünkbe a téli hónapokban is. Éppen ezért fontos, hogy strapabíró és kényelmes modellt válasszunk, a ruhadarab kombinálhatósága miatt pedig a megfelelő minőség sem elhanyagolható. Egy jól megválasztott bőrkabát a megfelelő kiegészítőkkel ugyanis több évszak során is alapvető kelléke lehet ruhatárunknak.

A London Brando bőrkabátok nem csak megfelelnek ezeknek a kritériumoknak, de nagyszerűen variálhatóak, így nem kell attól tartanunk, hogy megjelenésünk sablonossá válik.

A London Brando bőrdzsekik kiválóan hordhatóak más kiegészítőkkel. Egy vastag mellénnyel vagy egy nagy, kötött sállal a téli hónapokban is komfortos viseletté alakíthatóak Az uraknak sem kell a tél beköszöntével elbúcsúzniuk kedvelt bőrkabátjuktól. Elég egy vastagabb pulóver a jól szabott London Brando alá, valamint egy stílusos sál, és máris kész a tökéletes viselet.

A London Brando prémium minőségű bőrkabátok válogatott bőrből készültek, amelyek kényelmes viseletet biztosítanak. A különböző fazonok széles választékának köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt. Legyen szó klasszikus fekete, mintával applikált, vagy régiesre koptatott modellről, minden korosztály rálelhet a stílusát leginkább kifejező darabra.

A London Brando modelleket keresse a www.tranzitshop.hu oldalán.

SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft