”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

HTC 10 – stílus és teljesítmény lehengerlő kombinációja!

Előfizetek

Kép

Legyen szó a karácsonyi ajándékok beszerzéséről, vagy egy év végi összejövetel megszervezéséről, ki ne szeretné a maga útján, és a saját ízlésének megfelelően intézni a dolgait? A HTC 10-ben a gyorsaság és a személyre szabhatóság egyedülálló szabadságot biztosít számodra.
A Freestyle elrendezésnek köszönhetően ízlésed szerint helyezheted el kedvenc alkalmazásaidat és ikonjaidat. Az ünnepek alatt nem árt, ha a kamera ikont rögtön a kezdőképernyődre helyezed. Ha már a ház szépen feldíszítve tündököl, és az egész család együtt ünnepel a karácsonyfa körül, a HTC 10 okostelefon második generációs lézeres autófókusszal ellátott kameráinak köszönhetően tökéletesen éles és élethű képeket készíthetsz.
Karácsonykor egymást érik a meglepő, váratlan, és sokszor vicces helyzetek. A család házi kedvence éppen most borítja fel a karácsonyfát, vagy egyszer csak betoppannak az évek óta nem látott külföldi rokonok? Ilyenkor egy videó ezer képnél is többet mondhat. A HTC 10 élénk 4K videóit 24 bites részletgazdag hangfelvételek egészítik ki, így nem csak a felvétel, de a hangzás is tökéletesen átadja a megélt pillanatokat.
A nagyszerű teljesítmény lehengerlő külsővel párosul. A HTC 10 különleges formatervezését a fém és üveg felületek összhangja erősíti. A fém készülékház finomra csiszolt, részletgazdag kialakításában a férfias elegancia jegyei érvényesülnek, miközben ellenáll a mindennapi ütéseknek és karcolásoknak. Élvezd a HTC 10 elsöprő erejét már idén karácsonykor!

A HTC 10 okostelefon elérhető a Telekomnál ITT

SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft