Bombay Weekend újratöltve

Dobó Kata és Linczényi Márkó bártender szerepben

Elolvasom
Túrázz Crocsban

Túrázás Crocsban? Igen!

Elolvasom
Színtiszta hang– és fényélmény a Sonytól

Az idei nyáron a Sony hangrendszerei színtiszta hangzásukkal új szintre emelik az otthoni audiovizuális szórakozás élményét, legyen szó akár egy házibuliról, egy könnyed kerti sütögetésről vagy közös meccsnézésről a haverokkal.

Elolvasom
A Hungarotickets Forma-1 nyereményjáték szabályzata

A Forma-1 nyereményjátékban (továbbiakban mint “Játék”) való részvétel a Játék jelen hivatalos szabályzatának (a továbbiakban mint a “Szabályzat”) automatikus elfogadását jelenti.

Elolvasom
Kerti party és grill ’n’ chill hangulat a Gellért Sörözőben

Ismét gasztrotörténelmet ír a Gellért: kerti partira készül a legpatinásabb hazai szálló Budapest legklasszabb gasztrohelyeinek kínálatával, a legütősebb kézműves sörökkel, borokkal, babzsákokkal, raklap bútorokkal és megfizethetetlen élményt nyújtó panorámával.

Elolvasom
Virtuális valóság? Végre mindenkinek valóság!

Magyarországra is megérkezett az Alcatel IDOL4 és IDOL4S!

Elolvasom
Indul a legnagyobb országúti kerékpárverseny

2016. július 2-án kezdődik az év talán legjobban várt kerékpáros versenye, a 103. Tour de France...

Elolvasom
Értünk is teljesítenek az olimpikonok

Az olimpia közeledtével nemcsak a sportágak kapnak nagyobb figyelmet, hanem az olimpikonok személye is. A fizikai felkészülési időszak az edzés mellett a mentális felkészülés időszaka. Eltérő, hogy ki milyen módszerrel hangolódik rá a nagy megmérettetésre: van, aki teljesen kizárja a külvilágot, és van, aki napi szinten tartja a kapcsolatot a környezetével.

Elolvasom
Aranyérmek mesélnek a kitartásról és az újrakezdésről

A siker mindig látványos, hiszen a boldog pillanatokat, az örömünket szeretjük megosztani, a digitális technológiák segítségével pedig már egyetlen gombnyomással több százan értesülhetnek arról, hogy mit ünneplünk.

Elolvasom
Fizess elő még ma!

Előfizetek

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Egy éves előfizetés (10 lapszám) 9.950 Ft helyett csak 4.950 Ft 995 Ft helyett lapszámonként 495 Ft! FIZESSEN ELŐ HÁROM KATTINTÁSSAL! A RENDSZER AUTOMATIKUSAN BEEMELI AZ ADATAIT, ÉS ÖNNEK CSAK JÓVÁ KELL HAGYNIA A RENDELÉST.

Csak 4950 Ft

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves