A csajok többsége begerjed tőle! 4 tipp, hogy ne legyen kínos az elfenekelés

Előfizetek

Mutatjuk, hogy vedd le a lábáról a kezeiddel. Ne durvulj, dominálj!

Most akkor csak simán üssem meg? Mennyire erősen? Sokszor? Mi van, ha fáj neki? Nem akarok "az a pasi" lenni. Úgy villantanék valami újat, de mégis hogy csináljam?

Szerencsénkre a tudomány ebben a kérdésben is a segítségünkre sietett, ezúttal a Lovehoney készített felmérést 4500 felnőtt bevonásával.

Arra jutottak, hogy a nők (70%) és a férfiak (61%) nagy része is beindul az elfenekeléstől.

Szeretünk új dolgokat kipróbálni az ágyban, ebben a műfajban is fontos azonban, hogy ne ajtóstul rontsunk a házba.

Alapszabályként azt fogalmazták meg a szakemberek, hogy mindig kérdezz rá a nőnél, hogy akarja-e. Kínos közjátéktól fosztod meg magad, ha kommunikálsz ahelyett, hogy úgy tennél, mintha belelátnál a fejébe.

Az előjáték során érintsd meg minél többször a fenekét, óvatosan dörzsöld, simogasd. Miután feltetted az erre vonatkozó kérdést, óvatos csapással kezdj, majd ismét kérdezd meg, hogy oké-e neki a dolog.

Ha áldását adta, akkor növelheted az ütésszámot, de fontos, hogy semmiképp ne csontnál sújts le! Próbálj az ismokra és a bőrre fókuszálni, úgy biztosan nem okozol nagy fájdalmat és a hanghatás is szexibb.

Rengeteg nő számolt be arról, hogy a fenekelés során bizsergő érzés árasztotta el a testét. Mindig azt mondom, hogy olyan ez, mint az alkahol, csinálhatja bárki, de fontos a mértékletesség

-vélekedett Carol Queen, a kutatás egyik vezetője. Elmondása szerint a dominanciával átitatott szexuális élmény után még kellemesebb az érziki érintés, úgyhogy a pacsi után jöhet a simi, aztán meg az egész napot bearanyozó önfeledt mosoly. Hajrá!

Itt sör, ami megnöveli a libidód

Ha küzdened kell az ágyban, jobb alkohollal indítani a menetet. Erre kínál megoldást a Cerne Abbas sörfőzde is, akik különleges italt alkottak annak érdekében, hogy minden jól menjen az ágyban.

89 éves korában elhunyt Sir Roger Moore

Egyike volt a leghíresebb színészeknek, akik James Bond szerepébe bújhattak.

Mikropénisszel is lehet teljes életet élni?

A világ egyik legbátrabb emberének vallomása. Ant Smith erre az élő példa, aki 16 éve teszi boldoggá feleségét.

Az úriemberek útmutatója az egyéjszakás kalandokhoz

A mai világban a legtöbb egyéjszakás kaland applikáción keresztül, vagy neten történik. Ő is jobbra húz, te is és innen meglátjátok, érdemes-e komoly kapcsolatba belevágni.

Fizess elő még ma!

Előfizetek

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő egy évre 50% kedvezménnyel, lapszámonként 995 Ft helyett 495 Ft-ért!

Csak 4950 Ft

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves