”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

A csajok többsége begerjed tőle! 4 tipp, hogy ne legyen kínos az elfenekelés

Mutatjuk, hogy vedd le a lábáról a kezeiddel. Ne durvulj, dominálj!
Előfizetek

Mutatjuk, hogy vedd le a lábáról a kezeiddel. Ne durvulj, dominálj!

Most akkor csak simán üssem meg? Mennyire erősen? Sokszor? Mi van, ha fáj neki? Nem akarok "az a pasi" lenni. Úgy villantanék valami újat, de mégis hogy csináljam?

Szerencsénkre a tudomány ebben a kérdésben is a segítségünkre sietett, ezúttal a Lovehoney készített felmérést 4500 felnőtt bevonásával.

Arra jutottak, hogy a nők (70%) és a férfiak (61%) nagy része is beindul az elfenekeléstől.

Szeretünk új dolgokat kipróbálni az ágyban, ebben a műfajban is fontos azonban, hogy ne ajtóstul rontsunk a házba.

Alapszabályként azt fogalmazták meg a szakemberek, hogy mindig kérdezz rá a nőnél, hogy akarja-e. Kínos közjátéktól fosztod meg magad, ha kommunikálsz ahelyett, hogy úgy tennél, mintha belelátnál a fejébe.

Az előjáték során érintsd meg minél többször a fenekét, óvatosan dörzsöld, simogasd. Miután feltetted az erre vonatkozó kérdést, óvatos csapással kezdj, majd ismét kérdezd meg, hogy oké-e neki a dolog.

Ha áldását adta, akkor növelheted az ütésszámot, de fontos, hogy semmiképp ne csontnál sújts le! Próbálj az ismokra és a bőrre fókuszálni, úgy biztosan nem okozol nagy fájdalmat és a hanghatás is szexibb.

Rengeteg nő számolt be arról, hogy a fenekelés során bizsergő érzés árasztotta el a testét. Mindig azt mondom, hogy olyan ez, mint az alkahol, csinálhatja bárki, de fontos a mértékletesség

-vélekedett Carol Queen, a kutatás egyik vezetője. Elmondása szerint a dominanciával átitatott szexuális élmény után még kellemesebb az érziki érintés, úgyhogy a pacsi után jöhet a simi, aztán meg az egész napot bearanyozó önfeledt mosoly. Hajrá!

SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft