”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

A nap, amikor helyreállt a világ egyensúlya – A Guns N' Roses gyerekfüllel

Így reagálnak a mai gyerekek a Guns N' Roses zenéjére
Előfizetek

Így reagálnak a mai gyerekek a Guns N' Roses zenéjére

36 éves vagyok, Guns N' Roses rajongó. Kollégáim, barátaim és saját magam szerint is öreg. Öreg, mert az utolsó olyan generáció tagja vagyok, akik még ceruzával tekerték a másolt kazettát, akiknek elég volt egy fotó egy készülő filmből, hogy ne aludjanak egész éjjel és akik a mai napig odavannak a gyerekként megszeretet bandákért. Ezen bandák közül is mindenek felett áll nekem a GN'R. Az 1987-ben debütált bandát nem kell bemutatni, kőkemény rock, ikonikus tagok és fülbemászó dalok, amiket a mai napig játszanak a rádiók.

Axl Rose és Slash
forrás: gettyimages
Axl Rose és Slash

A banda mára már klasszikusnak számít, aminek hallatán sokan a szemüket forgatják. A jellemző megjegyzések közé tartozik a "Ki hallgat ilyen régi zenét?" és a "Hogy lehet ezt szeretni?" kezdetű okfejtések. Ilyenkor, mi rajongók, megpróbáljuk elmagyarázni, hogy ez egy érzés, ami átjár, egy őserő, ami letaglóz bla bla...

Történt a napokban, hogy a világ egyik legcukibb youtube csatornája, a Kids react a Gunsról kérdezte a kisiskolásokat. A sorozat lényege, hogy mai gyerekeknek mutatnak a 80-as évekből kütyüket, tárgyakat, zenéket és nekik el kell mondaniuk, hogy mit gondolnak róluk.

A felvett reakciók viccesek, de összességében megnyugtatóak. Az ártatlan, zeneileg még nem annyira befolyásolt gyermekek nagyon is szerették első hallásra Axl Rose bandáját. Többen még a számokat is ismerték, elmondásuk szerint a szüleiktől. A zenekar tagjait látván főleg a tetoválások szúrtak nekik szemet, de a gitáros, Slash cigis képe kapcsán az egyik lurkó kommentje nagyon édes volt.

"Ne dohányozz, az nem tesz jót neked, Tesa!"

Az Appetite for destruction című lemezről a srácok azonnal felismerték a Sweet Child o' mine-t, de a Paradise city és a Welcome to the Jungel is nagyot ment. A November Rain klipjét viszont nem értették, elszomorodtak a mennyasszony halála láttán, de összességében azért azt is menőnek tartották.

Végeredményben a legtöbben arra jutottak, hogy a Guns N' Rosos nagyon jó zenekar és sokkal többet kéne hallgatniuk, mert nagyon cool az egész! Még jó...

Miért hálálkodna bárki Putyinnak? A szépségkirálynők elmondják

Polina Popova és Xenia Alexandrova nem győzték dicsérni az elnököt.

Bomba Bond-lány: Az olasz Playboy sztárja, Caterina Murino

Londonban szeretett bele a művészetekbe a szardíniai szépség.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft