”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

Minden idők legjobb szexjelenetei, amik megalapozták szexualitásomat

Minden férfi életében volt legalább egy olyan mozis szexjelenet, ami örökre beleégett a retinájába. TOP 5 legszexibb szexjelenet a 80-as, 90-es évekből.
Előfizetek

Minden férfi életében volt legalább egy olyan mozis szexjelenet, ami örökre beleégett a retinájába. TOP 5 legszexibb szexjelenet a 80-as, 90-es évekből.

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Okosóvszereké a jövő!
gif

A VHS korszak nagyon fontos része egy 80-as években született gyermek fejlődésének. Én 81-ben években születtem, tehát még volt lehetőségem átélni a hangalámondásos Vissza a jövőbe filmeket, ahol a fluxuskondenzátor még flaxkapacitátor néven futott. A Terminator első része volt a legtöbbet kölcsön kért kazi a gyűjteményből, de nem azért mert Arnie annyira jó, hanem mert utána jött a Sexhajó, ami az egyik legcsodálatosabb remekmű a pornó kócosra fésült korszakából. Ahogy közeledett a 90-es évek, úgy nőtt a kazetták száma a polcon, és a sok tesztoszterontól eléggé megnyúltak a szalagok. De miért fontos ez? Mert ezek a filmek a mai napig meghatározó szereplői a szexuális vágyaimnak. Na nem kell ennyire komolyan venni a témát, de kétségtelenül olyan csajozások és olyan csajok szerepeltek ezekben az alkotásokban, amiktől a mai napig elcsöppen a nyálam. Lássuk a legjobb szexjeleneteket a 80-as, 90-es évekből!

Top Gun

Ki a legmenőbb? Maverick, a vadászrepülő pilóta, akinek dzsekijénél és motorjánál csak a Rayban napszemüvege a jobb. Minden gyermek álma az ilyen meló, de amikor Tom bevágja Kellyt az ágyba, ahol lassítva lobognak a függönyök és minden kék, na azért az elég nagyfiús.

007 – Golden Eye

Ha már a menő szakmáknál tartunk, a titkosügynökök is elég csajozós melót választottak. James Bond pedig mindenek felett áll a témában. A Golden Eye szexjelenete igazából egy verekedés, ami megmutatja, hogy milyen kemények is tudnak lenni az orosz nők. A szauna megadja az alapot, hogy forró legyen a hangulat, de a durva szex sérülésekhez vezethet.

Pusztító

Annak ellenére, hogy a Pusztító című filmben nincs rendes szexjelenet, mégis ez az egyik legdurvább élmény Sandra Bullock karrierjéből. A kagylós fenéktörlés mellett az agyhullámokkal közvetített szex is beíródott a legnagyobb baromságok kis könyvébe. Viszont! Ha kikockázzuk a szexjelenetet, akkor láthatjuk Sandyt, ahogy szexisen nyújtogatja a nyelvét, miközben vadul dobálja magát. Sőt még egy mell is beficcen, de szakértői szemmel vizslatva, az valaki máshoz tartozik. 10 pontos videó!

Vad vágyak

A film, amiben Neve Campbell és Dennise Richards egy medencében smárolnak. Kell ennél több infó? Na jó a film se rossz, de aki ezeket a jeleneteket látván nem kezdi el nyalogatni a képernyőt, az nézze meg újra!

Elemi ösztön

Ez a film, ez maga a szex! Remélem mindenki látta és nem kell leírni a sztorit. Sharon Stone legdurvább szerepe, amivel szexszimbólummá vált. A szex közben elkövetett gyilkosságokról szóló film után mindenki úgy bújik ágyba, hogy egyszerre nagyon akar kamatyolni, de ugyanakkor mégse. Tinédzserként ez a film volt a digitális ÖKM.

Miért hálálkodna bárki Putyinnak? A szépségkirálynők elmondják

Polina Popova és Xenia Alexandrova nem győzték dicsérni az elnököt.

Bomba Bond-lány: Az olasz Playboy sztárja, Caterina Murino

Londonban szeretett bele a művészetekbe a szardíniai szépség.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft