”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

Őszintén, csajszemmel: 9 dolog, amit akkor csinálunk, ha bejön nekünk egy pasi

A nők bonyolultak, ez tény. Nehéz dekódolni a jeleket, amiket küldünk (bár ez néha fordítva is így lehet).
Előfizetek

A nők bonyolultak, ez tény. Nehéz dekódolni a jeleket, amiket küldünk (bár ez néha fordítva is így lehet).

Olvasd el ezt is!

Mutatom is nektek az utat a titkok kamrája felé, amibe belépve megtudhatjátok, mik azok az apró, néha hülyeségnek tűnő jelek, amikkel arra próbálunk utalni, hogy tetszel nekünk.

Tapi

Igyekszik „véletlenül” megérinteni a kezed, lábad, vagy esetleg olyan közel áll hozzád, hogy pont egymáshoz érjen a karotok. És mondjuk ha egy asztalnál ülve beszélgettek, gyakran megérini a karod, vállad, hátad, ezzel kifejezve, hogy bejössz neki. És buliban azért ordít a füledbe, hogy a válladra tehesse a kezünket, hozzád tudjon bújni, esetleg a szája a füledhez érjen.

Igazgatás

Ha bejössz egy nőnek, az biztos, hogy elkezdi igazgatni a ruháját, vagy a haját, sminkjét. Ez részben annak érdekében is történhet, hogy csökkentse az idegességét, de az biztos, hogy tetszeni akar neked. És ez nem csak suttogása annak, hogy tetszel neki, hanem egyenesen egy kiáltás, hogy vedd észre!

Szemkontaktus

Ez nem minden esetben lehet igaz - ha például nagyon szégyenlős nőről van szó -, de a legtöbb esetben a szemébe nézünk annak, aki tetszik nekünk. Ez később annak a jele is lehet, hogy arra kérünk, csókolj meg (leginkább persze akkor, ha adottak a körülmények, például egy buliban).

Próbál melletted lenni

Az első pontban leírtak mellett nem csak az érintés számít, hanem az is, hogy egy légtérben akar veled lenni. Beül melléd, rádől az asztalra, ha látja, hogy egyedül vagy, odasétál hozzád és beszélgetést kezdeményez. Ha viszont kettesben vagytok, de a telefonját nyomkodja, vagy valahogy próbálja elütni a kínos csendet, akkor sajnos nem jössz be neki.

Személyes témákat hoz fel

Nem habozik, rákérdez a családodra, az aktuális hódolóidra a láthatáron, hiszen abban bízik, hogy össze fogtok jönni. Ez fordítva is teljesen igaz, szívesen önti ki neked a lelkét - közben pedig utalásokat tesz a pasira, aki bejön neki, de a srác nem veszi észre (ez akár te is lehetsz amúgy). Szóval képes nagyon megnyílni előtted és téged is próbál erre rávenni.

Dekoltázs

Igen, ez kicsit illúzióromboló lehet, de az tény, hogy ha egy nő vonzódik valakihez, a siker érdekében minden fegyverét beveti. Ilyen a dekoltázs is, ami elég hatásos a figyelemfelkeltésre. Ha pedig szívesen mutogatja neked „véletlenül” - mondjuk behajol, vagy hátradobja a haját, biztos, hogy akar tőled valamit!

Viccelődik

A viccek tárgya pedig akár az is lehet, hogy mi lenne, ha járnátok. A leggyakrabban az a mondat hangozhat el, hogy „ha 35 éves korunkig nem találunk senkit, akkor házaosdjunk össze!”

Arról beszél, amit szeretsz

Tudja, ki a kedvenc zenekarod, ezért meghallgatja az új dalát, hogy utána elmondhassa neked, hogy megtette. És valamiért egyre több közös tulajdonságot fedez fel köztetek.

Megérinti a száját, nyakát

Ezekkel valahogy szexibbnek érzi magát és gyanús, hogy azt szeretné, te is tedd ezt, csak tudja, hogy nem áll úgy a helyzet, hogy megkérjen erre.

SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft