Színes kijelzővel érkezik az új 3310-es Nokia

Előfizetek

A kis kék egygombú újra learatja a világpiacot.

Óriási meglepetésként csapódott be a hír, hogy visszatér minden idők leghíresebb mobilja, a Nokia 3310. Az azóta eltelt napokban már bebizonyosodott, hogy nem kamu a hír, valamint kiszivárgott pár infó is a várva várt modellről. A 2000-es évek csúcsa könnyebb és vékonyabb verzióban tér vissza, de a főbb stílusjegyeit meg fogja tartani. A legnagyobb extra a színes kijelző lesz, amin valószínűleg nagyon jól fog mutatni mindenki kedvence, a kígyó.

A telefon nem lesz annyira buta, ezt a kínai Vtech portál jóslatára alapozza a szakma, de a végleges infókig még pár napig várnunk kell. A telefont valószínűleg február 26-án a Mobile World Congress rendezvényen jelentik be.

Itt sör, ami megnöveli a libidód

Ha küzdened kell az ágyban, jobb alkohollal indítani a menetet. Erre kínál megoldást a Cerne Abbas sörfőzde is, akik különleges italt alkottak annak érdekében, hogy minden jól menjen az ágyban.

89 éves korában elhunyt Sir Roger Moore

Egyike volt a leghíresebb színészeknek, akik James Bond szerepébe bújhattak.

Mikropénisszel is lehet teljes életet élni?

A világ egyik legbátrabb emberének vallomása. Ant Smith erre az élő példa, aki 16 éve teszi boldoggá feleségét.

Az úriemberek útmutatója az egyéjszakás kalandokhoz

A mai világban a legtöbb egyéjszakás kaland applikáción keresztül, vagy neten történik. Ő is jobbra húz, te is és innen meglátjátok, érdemes-e komoly kapcsolatba belevágni.

Fizess elő még ma!

Előfizetek

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő egy évre 50% kedvezménnyel, lapszámonként 995 Ft helyett 495 Ft-ért!

Csak 4950 Ft

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves