”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

5 hihetetlen mód az orgazmusra

Mi okozhat orgazmust? Valószínűleg te is a nemi szervek stimulálására gondolsz, pedig léteznek olyan típusai is, amikhez nem kell ezekhez a testrészekhez nyúlni.
Előfizetek

Mi okozhat orgazmust? Valószínűleg te is a nemi szervek stimulálására gondolsz, pedig léteznek olyan típusai is, amikhez nem kell ezekhez a testrészekhez nyúlni.

Olvasd el ezt is!

A kutatók rengeteg olyan különleges módját ismerik az érzékek stimulálásnak, melyek csúcsra juttathatják az embereket. Ez az öt dolog is ilyen:

Gondolatok által kiváltott orgazmus

Vannak olyan emberek, akik a gondolataikkal is eljuthatnak a csúcsra. Egy 1992-ben készült kutatás szerint 10 nő számolt be arról, hogy képes erre és ezt be is bizonyították a szakértőknek. Megkérték őket arra, hogy egyszer maszturbálással jussanak csúcsra, majd pusztán gondolatokkal. Közben vizsgálták a fiziológiai reakciójukat. Utóbbi esetben is történtek változások a testben - például nőtt a pulzus, vérnyomás, tágultak a pupilláik és nőtt a fájdalomküszöbük is.

Bimbó-orgazmus

A mellbimbók stimulálása is orgazmust idéz elő egyes embereknél. Egy 2011-es kutatásban olyan nők vettek részt, akik különböző testrészeiket izgatták, miközben egy fMRI vizsgálatot végeztek rajtuk. A szakértők rájöttek, hogy a mellbimbó izgatása olyan reakciókat váltott ki az agyban, mint ha a csiklójukat, vagy a vaginájukat izgatták volna.

Orális orgazmus

Szakértők szerint tényleg léteznek ilyenek és nem csak a nőknél. Vannak, akik az orális szex közben is el tudnak menni, másoknak elég smárolni ahhoz, hogy a csúcsra jussanak. Ennek oka az lehet, hogy a száj az elsődleges érzékszervek közé tartozik.

Hiperérzékeny bőrorgazmus

Vannak olyan gerincsérülések, melyek során az embereknek nehézséget okoz egyáltalán felizgulni, vagy csúcsra jutni. Vannak olyan betegek, akik a sérülés melletti bőrréteg stimulálásával viszont képesek az orgazmusra. Egy nő például a nyakánál sérült meg és ennek a résznek az izgatásával tudott elmenni. A vérnyomás és a pulzus emelkedése mellett ez a hölgy a nemi szervénél is érezte a bizsergést.

Epilepsziás orgazmus

Több epilepsziás beteg is beszámolt arról, hogy a rohamuk során eljutottak a csúcsra. Az agy hasonló részét érintik a rohamok és az orgazmus is, ám egyes kutatások szerint nem feltétlenül van szükség arra, hogy ugyanezt a területet stimulálva jussanak csúcsra a betegek. Vannak olyanok, akiknek persze ez nem okoz pozitív élményt, míg mások kellemesnek tartják. Sőt, olyan esetekről is tudunk, melyeknek során a betegek kifejezetten elutasították a kezelést annak érdekében, hogy megmaradjon ez a különleges képességük.

Amint látod, tényleg nem kell ahhoz a nemi szerveket izgatni, hogy valaki a csúcsra jusson - a lényege az agyban van!

SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft