Velentin napon erősebb a szerelem a pornónál?

A Pornhub Bálint napon sem feledkezik meg a statisztikákról
Előfizetek

A Pornhub Bálint napon sem feledkezik meg a statisztikákról

Kép
forrás: gettyimages

A Valentin nap a szerelmeseké. A szerelmesek szexelnek. Eddig tiszta sor. Vajon a szerelmesek is néznek pornót? A válasz erre a kérdésre is határozott igen, de úgy tűnik, hogy a szerelmesek napján inkább művelik az emberek a pajzánkodást nyálcsorgatás helyett. A világ legnagyobb pornóvideókat gyűjtő oldala elég nagy adatbázissal rendelkezik, és az ebből nyert statisztikákat minden jeles napon meg is osztják a világgal. Ez alól ez a nap sem kivétel. Érdemes megnézni, hogy a diagram milyen mélységekbe zuhan ezen a napon. Mit is jelent ez? A szerelem erősebb a pornónál? Nem tudni, de az biztos, hogy a userek ilyenkor jóban vannak, ezen a napon inkább egymással foglalkoznak, nem pedig duzzogva – ne adj Isten sutyiban – pornót néznek.

Kép

Ki kell hangsúlyozni, hogy ez a visszaesés inkább az éjszakára jellemző. Mondjuk a legtöbb ember akkor szokott kamatyolni, de a nap folytatásában is az átlag alatti látogatottság figyelhető meg.

Érdekes adat még, hogy a Valentin nappal kapcsolatos szavakra történő keresés is megugrik ilyenkor. Ezen a napon nagyot mennek a "szerelem", a "szenvedélyesen", a "romantika" és a "szeretkezés" szavak. Természetesen a "kötözéses szex", a szexi bébiszitter" és a "hatalmas fekete dákó" kifejezésekre is érkezik találat ilyenkor, nem is kevés. De azt leszögezhetjük, hogy a szerelmesek is néznek pornót, de nem valószínű, hogy erről a párjuk is tud.

Kép
Sporteszközök, amik arra is jók, hogy új pózokat próbálj ki rajtuk otthon!

Nem azt mondjuk, hogy a teremben essetek egymásnak két szett között, azonban ha otthon van pár darab a következő eszközökből, akár arra is használhatod őket, hogy másképp izzadj…

Emberkísérlet: Egy hétig meztelenül kajáltam, ez lett az eredménye

Megihletett a nemrég megnyílt párizsi nudista étterem.

Miss World: Mutatjuk az indiai győztes vadító fotóit

Manushi Chhillar hazája hatodik sikerének örülhetett.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

Fizess elő kedvezménnyel és még egy Playboy Exclusive magazint is postázunk

Csak 5950 Ft