Őszintén, csajszemmel: 7 idegesítő dolog, amit a férfiak csinálnak

Előfizetek

Előre szólni szeretnék, hogy tisztában vagyok vele, mi nők is kiborítunk titeket. Csak azért, hogy fair legyek: néha otthagyjuk a hatalmas hajkupacot a kádban, lehúzzuk rólatok a takarót, panaszkodunk, ha nem hajtjátok fel a wc ülőkét, stb.

És most, hogy ezt letudtuk, én is leírom, hogy a csajok - köztük én - min szoktak kiakadni.

1. Szőr a mosdókagylóban

Szerencsére az évezred egyik legjobb köszönhetően már lehet kapni olyan, tükörre rakható kis partedlit, ami összegyűjti a lenyírt szőrt, így az nem kerül a mosdókagylóba. Valetin-napra, esetleg?

2. Csapba pisilés

Igen, az tény, hogy nem minden háztartásban van piszoár, de a mosdókagylóba max. a fogkrémet és a szájvizet köpjük, nem a kukacot könnyeztetjük.

3. Tálca nélküli evés

Nem túl kellemes morzsákban üldögélni, vagy épp a mustárt kiszedni valahogy a kanapé kárpitjáról. Egy tálca sokat lendíthet a probléma megoldásán.

4. Gatyák és zoknik mindenhol

Egy esetben teljesen megengedett: ha épp szexre készültök és annyira szenvedélyesen estek egymásnak, mint a filmekben és a lakás minden pontján levesztek 1-1 ruhadarabot. (Na jó, kettő: a másik a vetkőzős póker). Máskor viszont dobjátok légyszi a szennyestartóba.

5. Órákig tartó wc-zés

Hacsak nem a telón írod a szakdogád, vagy egy orvosi disszertációt, akkor miért kell annyit trónolni?

6. Ha elhívtok egy buliba, családi rendezvényre és hozzánk sem szóltok

Akkor persze semmi probléma nincs ezzel, ha közben mi is jól érezzük magunkat, de az esetek legalább felében nem ez történik. Vagy kínos beszélgetés lesz a vége, amitől menekülnénk, vagy egyszerűen penészvirágként nyomkodjuk a telefonunkat, mert senki nem szól hozzánk.

7. Ha a telefonod nyomkodod, miközben hozzád beszélünk

Biztos, hogy a hiperventillálásunk hallgatása nem a nap fénypontja, de tisztelj meg minket azzal légyszi, hogy 10 percre leteszed, így mindketten hamarabb túlesünk rajta.

Tudom, hogy a felsoroltak nem igazak minden férfira (én is ismerek legalább 1 kivételt), de a legtöbbre igen. Szóval, szerintem a legjobb, ha mindenki leül a barátnőjéval/barátjával és megbeszélitek, hogy ezentúl mi lesz másképp és kinek min kellene változtatnia a zavartalan együttélés érdekében. Deal?

10 alkalom, mikor Madonna túltolta a szexiskedést

Minden idők legsikeresebb énekesnője sosem volt szégyenlős.

D-moll mellben: A dúskeblű Sara Mozart dallamait követi le a csajokkal

Nem hétköznapi tehetségét mutatta meg a világnak a dögös modell.

Fergie szuperszexi fotókkal ágyaz meg új lemezének

Hamarosan kijöhet végre a Double Dutchess.

Fizess elő még ma!

Előfizetek

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os akcióval várjuk!

Csak 4950 Ft