”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

Winona Ryder nagyot ment a SAG díjátadón

Különös dolgok történtek a Stranger Things díjazása közben
Előfizetek

Különös dolgok történtek a Stranger Things díjazása közben

A Stranger Things az elmúlt év egyik legjobb sorozata. Jó színészek, jó történet, remek hangulat. Egyetlen dolog nem stimmel, az pedig Winona Ryder. A szebb időket is megélt színésznő alakítása nem túl jó. A gyermekét elvesztő anya szerepében nem igazán sikerült nagyot alkotnia Winonának.

Korábban már sokat cikkeztek arról, hogy a hollywoodi színésznő kleptomániás, később drogozással is megvádolták. Mindenesetre nem a legjobb hírek ezek egy olyan színésznőről, aki anno még hatalmas filmekben alapozta meg a hírnevét.

A SAG awards a színészek szakszervezetének díja. A hétvégén rendezett díjátadón a Stranger Things nyert. A díjat Winonda többedmagával vette át, de el is lopta a showt furcsa, mondhatni ijesztő arckifejezéseivel. A mellékelt videón jól látszik, hogy valami nagyon húzza a színésznőt, de az is lehet, hogy a démonjai kísérték el az átadóra.

SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft