”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

Trump rekordidő alatt lett közellenség

George W. Bush sem volt éppenséggel egy közkedvelt államférfi, de ő 3 év alatt jutott el arra a szintre, ahol most a regnáló elnök van.
Előfizetek

George W. Bush sem volt éppenséggel egy közkedvelt államférfi, de ő 3 év alatt jutott el arra a szintre, ahol most a regnáló elnök van.

Donald Trump nagyon bekezdett, beiktatása óta több közfelháborodást kiváltó intézkedést is eszközölt, melynek hatására az elnökök mezőnyében rekordidő alatt utáltatta meg magát az amerikai néppel.

A Gallup végzett reprezentatív felmérést az Egyesült Államokban, a cég arra az eredményre jutott, hogy mindössze nyolc nappal hivatalba lépése után az amerikai emberek 51%-a nem ért egyet Trump döntéseivel.

Talán van ennek némi köze ahhoz, hogy kiadta az ukázt "A Fal" megépítésére, kitiltotta az USA-ból hét muszlim többségű ország állampolgárait, illetve továbbra is alternatív tényként kezeli a globális felmelegedést.

A közhangulat egyre negatívabb, a hétköznapi emberek és a szupersztárok is elárasztják a közösségi oldalakat a méltatlankodó bejegyzésekkel.

SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft