Trump rekordidő alatt lett közellenség

Előfizetek

George W. Bush sem volt éppenséggel egy közkedvelt államférfi, de ő 3 év alatt jutott el arra a szintre, ahol most a regnáló elnök van.

Donald Trump nagyon bekezdett, beiktatása óta több közfelháborodást kiváltó intézkedést is eszközölt, melynek hatására az elnökök mezőnyében rekordidő alatt utáltatta meg magát az amerikai néppel.

A Gallup végzett reprezentatív felmérést az Egyesült Államokban, a cég arra az eredményre jutott, hogy mindössze nyolc nappal hivatalba lépése után az amerikai emberek 51%-a nem ért egyet Trump döntéseivel.

Talán van ennek némi köze ahhoz, hogy kiadta az ukázt "A Fal" megépítésére, kitiltotta az USA-ból hét muszlim többségű ország állampolgárait, illetve továbbra is alternatív tényként kezeli a globális felmelegedést.

A közhangulat egyre negatívabb, a hétköznapi emberek és a szupersztárok is elárasztják a közösségi oldalakat a méltatlankodó bejegyzésekkel.

10 alkalom, mikor Madonna túltolta a szexiskedést

Minden idők legsikeresebb énekesnője sosem volt szégyenlős.

D-moll mellben: A dúskeblű Sara Mozart dallamait követi le a csajokkal

Nem hétköznapi tehetségét mutatta meg a világnak a dögös modell.

Fergie szuperszexi fotókkal ágyaz meg új lemezének

Hamarosan kijöhet végre a Double Dutchess.

Fizess elő még ma!

Előfizetek

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os akcióval várjuk!

Csak 4950 Ft