”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

Nem hiszed el, mit ki lehet hozni egy divatjamúlt "nonfiból"

30 óra alatt bármilyen rettenetes tetkót el lehet fedni
Előfizetek

30 óra alatt bármilyen rettenetes tetkót el lehet fedni

Külön művészete van a borzadály tetkók elfedésének. Sokan meggondolatlanul magukra varratnak mindenféle firkálmányt, amit utána jól megbánnak. Viszont az úgynevezett takarás nem egyszerű dolog, mivel egy használt vászonra kell alkotni.

Kép

Ben Boston egyik munkája 30 óra alatt készült el. Egy nonfiguratív tetoválásból egy háborús jelentet varázsolt. Wayne O' Toole még fénykorában találta jó ötletnek, hogy egy törzsi motívumot is tartalmazó tetoválást varrasson magára, ami mára eléggé megkopott. Nem csak tintailag, de divatilag is, ha lehet ilyet mondani.

Kép

A takarást végül egy háborús jelenettel oldották meg, amellyel Wayne a világháborúk előtt tiszteleg. Elképesztő kreativitást mutatnak a képek, amik tökéletesen bemutatják, hogy mekkora meló egy ilyen múltbéli tévedés elfedése.

Kép
SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft