”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

Ilyet még nem láttál Rod Stewarttól!

Senki sem sorsol úgy, mint a Sir
Előfizetek

Senki sem sorsol úgy, mint a Sir

Kevesebb unalmas dolog van, mint egy kupasorsolás, megértem, ha sokan most döbbennek rá, hogy egyáltalán létezik ilyen és emberek képesek köré eseményt is szervezni. A skótok úgy döntöttek, hogy idén még ennél is nagyobbat mennek, már nem elég nekik a pogácsa, művirág és a közjegyző, meghívták Rod Stewartot is. Nem tudom, mire számítottak, de erre biztosan nem, a Sir ugyanis alapjaiban változtatta meg a kupasorsolások évezredes hagyományát. Nem vagyunk olyan szinten kiképezve Rod Stewartból, hogy meg tudjuk állapítani, mit kapkodott össze a sorsolás előtt, de megértjük azokat a szurkolókat, akik követelik a szövetségtől, hogy ezentúl minden évben a zenészóriás húzza ki a párosításokat.

SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft