”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

(Fan)szőrmentén: szeretjük, ha van bozont?

Korábban, pár évtizeddel ezelőtt még nem volt téma, hogy borotválják-e a nők magukat odalent, ma viszont már zavarbaejtően sok forma létezik a fanszőrzet alakítására.
Előfizetek

Korábban, pár évtizeddel ezelőtt még nem volt téma, hogy borotválják-e a nők magukat odalent, ma viszont már zavarbaejtően sok forma létezik a fanszőrzet alakítására.

De vajon mit gondolnak a férfiak? Inkább csupaszon szeretjük, vagy nem zavar a leszállókpálya? Esetleg a naturálisabb vonal hoz lázba?

Egy kutatás szerint a férfiak 41 százaléka a teljes csupaszságra szavaz. A válaszadók fennmaradó részét viszont nem zavarja, ha nem teljesen kopasz az a barack. Egyébként voltak olyanok, akik azért nem voltak hajlandóak lefeküdni egy nővel, mert nem jött be nekik, amit odalent találtak (ezt a válaszadók 9%-a állította).

A nők amúgy sokkal elnézőbbek, ők nagyjából egyenlő arányban szavaztak a csupasz, a részben szőrtelen, a trimmelt és a teljes bozont mellett.

Amúgy nem is olyan rég jöttek divatba a rikítóra színezett női muffok, amiket sokan ki is próbáltak:

Így mutat a punciszőr pinkben.
Így mutat a punciszőr pinkben.

A variációk száma pedig végtelen, de itt egy kis táblázat arról, melyik típusnak mi a neve - ha legközelebb szeretnéd rávenni a csajod arra, hogy változtasson a sövényén:

Kép
SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft