A nők annak örülnének, ha ezeket mondanánk nekik szex közben

Biztos van a tarsolyodban néhány mondat, amiről úgy gondolod, a nők azonnal orgazmikus állapotba kerülnek a hallatán. Pedig nem.
Előfizetek

Biztos van a tarsolyodban néhány mondat, amiről úgy gondolod, a nők azonnal orgazmikus állapotba kerülnek a hallatán. Pedig nem.

Egy új kutatás arra volt kíváncsi, hogy mit hallanának a legszívesebben a nők az ágyban. 5000 hölgy válaszolt a feltett kérdésre, az első három helyen pedig a következő mondatok szerepeltek:

  1. Ha apucinak hívatja magát (angolul „call me daddy”, ezt leginkább azokra a férfiakra mondják, akik irányítanak az ágyban, de biztonságban is érzik magukat)
  2. Ha azt mondja, szűk a puncim
  3. Ha elmondja, mennyire élvezi a szexet velem

A kutatásból az is kiderült, hogy a legtöbben segédeszközökkel, anális szexszel, egy-két mocskos beszólással teszik forróbbá a hangulatot az ágyban. És mit találtak vonzónak a megkérdezett nők? Szerintük az ideális férfinek nagy a cerkája, sportos testalkatú és magas. A férfiak szerint pedig az ideális nőnek jó teste van, nagy feneke és kemény mellei. Ez talán annyira nem újdonság mondjuk.

Olvasd el ezt is!
Kihalt állatfajt támasztanak fel a tudósok

A galápagosi óriásteknős siethet a távoli rokon segítségére.

Dioni Tabbersnek olyan teste van, hogy tervezni sem nagyon lehet szebbet

Nicholas Routzen csodálatos fotókat lőtt a fiatal modellről.

Wow! Halle Berry intim fotón ünnepli Insta-mérföldkövét

Na, ilyen képet még nem láttunk a színésznőről.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

Most féláron fizethet elő egész évre!

Csak 4950 Ft