”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

Behajoló csajjal reklámozzák a VR sportot

Néhány éve még az is futurisztikus újításnak számított, ha a spinning-teremben downhill pályákat vetítettek a falra, ma már viszont repkedve edzhetsz a nappalidban!
Előfizetek

Néhány éve még az is futurisztikus újításnak számított, ha a spinning-teremben downhill pályákat vetítettek a falra, ma már viszont repkedve edzhetsz a nappalidban!

Kép

Mindent lehet már csinálni VR-ban, a pornótól a múzeumbejárásig, miért ne lehetne hasizmot építve repülni is abban a nagy szemüvegben? A müncheni Icaros GmbH végre kombinálta a virtuális valóság-technológiát a fitnesszel és a számítógépes játékokkal! Az ICAROS csomag egy gépet, kontrollert, VR headsetet tartalmaz és a különleges használatnak köszönhetően olvad a zsír játék közben! Szinte minden izmot megmozgat ez a szerkezet, ami egy South Park részt juttatott eszünkbe, ott inkább közlekedésre használtak egy hasonló darabot, de itt biztatóbb a kialakítás. A botokba kapaszkodva kis karikákon kell átrepülni sportolás közben, a gép pedig együtt mozog a pilótával, csilingel a XP, úgyhogy játszva épül a szikszpekk! Az igazi nagy húzás a cégtől azonban nem is az, hogy közel 8000 dollárért adják a cuccot, hanem az, hogy sikerült egy olyan csajt szerződtetni a reklámba, hogy kétszer meg kellett néznünk a videót, hogy egyszer lássuk a fitneszt is.

Olvasd el ezt is!
SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft