”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

A tetkók felvillanyozzák a nőket, de nem úgy, ahogy gondolnád

Minden nő életében van legalább egy olyan férfi, aki tetovált. Valahogy szexibbnek, rosszfiúsabbnak gondolják őket.
Előfizetek

Minden nő életében van legalább egy olyan férfi, aki tetovált. Valahogy szexibbnek, rosszfiúsabbnak gondolják őket.

Olvasd el ezt is!

Egy kutatás több mint 2000 nőt és 200 férfit kért meg arra, hogy nézegessenek tetovált férfiakról készült képeket és egy 5-pontos skálán értékeljék a modelleket egészség, vonzalom, férfiasság, dominancia, agresszió szempontokból. Arra is megkérték őket, döntsék el, kiből válna jó pár és jó szülő.

9 férfit fotóztak le, akik semleges arckifejezést vágtak, aztán digitális utómunkával tetoválást rajzoltak felsőtestükre és karjaikra, így létezett egy nem tetovált és egy tetovált fotó is mindegyik modellről.

A nők a tetovált férfiakat egészségesebbnek értékelték, de a tetoválás megléte nem befolyásolta azt, mennyire gondolták őket vonzónak. Ugyanakkor rosszabb párnak és apának értékelték őket. Mindkét nem férfiasabbnak, dominánsabbnak és agresszívabbnak ítélte a tetovált modelleket, de a férfiak szerint a minták megléte nem jelentette azt, hogy valaki rosszabb partner, vagy apa lenne.

Összességében a nők egészségesebbnek, de dominánsabbnak gondolták a tetovált férfiakat. A szakértők szerint a nők szemében férfiasságot is sugároznak a tetkók, a férfiak viszont úgy gondolják, vonzóbbnak találják a nők a kivarrott társaikat, ezért elijeszthetik a többi udvarlót.

Tehát, ha csajozni akarsz és nem szeretnél bajlódni a konkurenciával, a tetoválásaid előnyödre válhatnak!

SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft