”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

5 érdekesség a ma 55 éves Jim Carrey-ről

Pont ma ünnepli 55. születésnapját a gumiarcú Jim Carrey, akire legtöbben az Ace Venturából emlékszünk.
Előfizetek

Pont ma ünnepli 55. születésnapját a gumiarcú Jim Carrey, akire legtöbben az Ace Venturából emlékszünk.

Olvasd el ezt is!

Összegyűjtöttünk róla 5 érdekességet, amit eddig nem tudhattál róla:

Az egyik legnagyobb paródiakirály

A poéngyáros színésztársai jellegzetes arckifejezéseit is képes élethűen utánozni, például Clint Eastwoodét vagy Jack Nicholsonét.

Ezt a tehetségét a filmjeiben is láthattad, de a mozgása is megér egy misét. Például amikor Ace Venturát alakította, rózsaszín tüll szoknyában riszálta magát egy nőnek.

gif

És arra emlékeztek, amikor egy orrszarvú születését imitálta? Ha nem, itt egy kis segítség:

gif

Zseniális hangutánzó

Ezt a speciális tudást nem csak Dumb szerepében csillogtatta meg, hanem Ace Venturaként is. Az sem okoz számára gondot, hogy állathangokat adjon ki: például utánozta a kardszárnyú delfint és a rinocéroszt is.

Spontán őrültségekre is képes

A születésnapos színész Ellen DeGeneres műsorában is megmutatta, mennyire vicces: a stúdióban leülve rögtön hátraborította magát a kanapéval. Egyébként sem esik nehezére improvizálni: imád kifigurázni bárkit vagy bármit.

Kendőzetlenül őszinte

Nem sokan vannak, akik bármikor, bármilyen formában és bárkinek el merik mondani véleményüket. Nem úgy Jim Carrey! Kim Kardashiant sem kímélte a közösségi oldalon: háláját fejezte ki a hölgynek azért, hogy megmutatta a világnak formás fenekét. Emma Stone-nak pedig videóban vallott szerelmet:

A színpadon is hozza a formáját

A díjátadókon általában a nyertesek mindig valamilyen megható beszéddel rukkolnak elő, Jim Carrey azonban ilyenkor sem fogja vissza magát. 2004-ben például nagyon humorosan konferálta fel az év legjobb színésznőjét, ugyanis nem sorolta az összes jelöltet, csak a nyertes Meryl Streep nevét olvasta fel többször:

Mindezek ellenére Jim Carrey nem csak szórakoztató színészként aratott nagy sikereket, hanem a komolyabb szerepeiben is, például az Egy makulátlan emle örök ragyogásában.

Egyébként a Paramount Channel ma különleges összeállítással készül a színész szülinapjára, legjobb filmjeit nézheted a csatornán: Elő a kukoricát és nézd meg a következő filmjeit:

  1. 17.55 Ace Ventura: Állati nyomozó
  2. 19.00 Ace Ventura 2.: Hív a természet
  3. 21.00 Egy makulátlan elme örök ragyogása

Boldog szülinapot, Jim Carrey!

SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft