Végre feltalálták a módszert, amivel megérheted a nőket

A nők profi testbeszédolvasók, de ha egy férfi ránéz egy nőre, akkor fogalma sincs arról, hogy mit várhat tőle.
Előfizetek

A nők profi testbeszédolvasók, de ha egy férfi ránéz egy nőre, akkor fogalma sincs arról, hogy mit várhat tőle.

A legtöbb férfinak nagy fejtörést és gondot okoz az a kihívás, ami egy ismeretlen nő leszólításával jár. A kudarctól és a visszautasítástól való félelem mindegyikőnk tudatában ott lebeg – „Mi van, ha csalódnom kell és nevetség tárgya leszek?” és a korábbi rossz tapasztalatokat sem tudjuk csak úgy magunk mögött hagyni. A férfiak sokkal kevesebbet aggodalmaskodnának és sokkal magabiztosabbak lennének a csajozás terén, ha közelebbről is megismerkednének a testbeszéd tudományával.

A testbeszéd az, ami elárulja az emberek őszinte gondolatait, vágyait, érzelmeit és szándékait, ráadásul mindezt a tudtukon kívül teszi. A szavainkat képesek vagyunk manipulálni, de az ösztönös, berögződött reakcióink nem állnak az irányításunk alatt, így azok a valóságot, az őszinte gondolatainkat osztják meg a világgal.

Nagy általánosságban kijelenthető, hogy a nők sokkal jobb testbeszédolvasók!

Ha te is nehezen veszed rá magad, hogy ismeretlen nőket szólíts le egy szórakozóhelyen vagy akár az utcán, akkor hadd osszak meg veled 3 megbízható jelet, aminek felismerésével biztos lehetsz abban, hogy tetszel a kiszemelt nőnek és elkerülheted a visszautasítását. Ehhez nem kell mást tenned, mint elkapni a pillantását és figyelni, hogy hogyan reagál.

1. Figyeld a tekintetét!

Ha az étteremben, a bárban, a buszon vagy az utcán elkapod egy nőnek a pillantását, akkor kétféleképpen reagálhat. Jelzi, hogy tetszel vagy nem tetszel neki!

Ha érdeklődik irántad, akkor a szemkontaktust vertikálisan fogja megtörni, vagyis lehajtja a fejét, mintha szégyellné magát („Jaj, észrevett!”). Ha társaságban van, akkor nagy valószínűséggel el is neveti magát. Ezt követően arra kell számítanod, hogy kb. 10-20 másodpercig nem fog az irányodba nézni, de ha ezt újra megteszi, akkor biztos lehetsz abban, hogy a pillantásod nem volt számára közömbös. Ez egy rendkívül megbízható jele annak, hogy a nő érdeklődik irántad, hiszen a szemkontaktus megtörése után hosszú másodpercek elteltével is keres téged.

A másik lehetőség, hogy egyáltalán nem tetszel neki. Ekkor a szemkontaktust úgy fogja megtörni, hogy oldalra kapja el a tekintetét, ezzel jelezve neked, hogy nem érdeklődik. Ám, ami nagyon fontos, hogy a szemkontaktus megtörése után azonnal visszanéz rád, hogy bámulod-e még. Ha még mindig őt nézed, akkor ismételten elkapja a tekintetét, majd 1-2 másodperc elteltével újra visszanéz rád, azzal a gondolatban megfogalmazott kérdéssel, hogy „Mit bámulsz még?” Nem érted, hogy nem érdekelsz?”.

Ahogy már említettem a férfiak meglehetősen rossz testbeszédolvasók, így nem ismerik fel ezt az egyértelmű üzenetet, ami egy idő után rendkívül kínossá tud válni. Ha végre veszed a lapot és ezt látja is rajtad, akkor többet nem fog rád nézni.

2. Figyeld a pislogását!

Ha a nő a tekintetével pozitív visszajelzést küldött, akkor azt veheted észre, hogy a pislogása hirtelen megszaporodik. A pislogásunk intenzitása az érzelmi érintettségünket és izgalmunkat fejezi ki egy tárggyal, egy eseménnyel vagy egy személlyel kapcsolatban. A normál pislogás kb. 12-18 db/perc-re tehető. Ha azt látod a nő szemein, hogy a pislogása megszaporodik, akkor érzelmileg erős befolyást gyakoroltál rá, ami megbízható jele annak, hogy tetszel neki.

Természetesen nem kell számolnod a pislogását, mert a hirtelen változás nagyon is szembetűnő lesz, hiszen felmehet akár 2 másodperc/1 db pislogásra is.

3. Figyeld a pupilláját!

A harmadik jel a pupilla tágulása lesz. Ha érzelmileg érintve vagyunk és tetszik az, amit látunk, akkor a pupillánk kitágul. Ezzel szemben, ha közömbösek, érdektelenek vagyunk valaminek, vagy valakinek az irányába, akkor a pupillánk jellemzően kisebb. A férfiak tudat alatt pontosan tisztában vannak a kitágult pupilla üzenetével, így sokkal vonzóbbnak is találják azokat a nőket, akiknek a pupillája tág. Érdemes egy pillantást vetned a Playboy magazin címlapján látható nő szemeire. A szerkesztők pontosan tudják, hogy a tág pupilla az eseted.

A távolból nagyon nehéz megállapítani, hogy a pillantásod, milyen befolyást gyakorol az illető nő pupillájára (a világos szemű nőknél könnyebben megállapítható, mint a sötétebb szeműeknél), így valamilyen ürüggyel ehhez közelebb kell férkőznöd.

Természetesen ami itt elhangzott az nem csak a szemkontaktusnál igaz. A nők mosolyát, pislogását és pupilláját figyelheted társas összejöveteleken, rendezvényeken, bulikon vagy akár randin is, hiszen minden esetben ugyanazt az üzenetet hordozzák.

A figyelmük irányításával közlik, hogy közömbös vagy-e a számukra, vagy érdeklődnek irántad. A pislogásuk megszaporodása és a pupillájuk tágulása pedig arról árulkodik, hogy érzelmileg igenis megérintette őket a jelenléted.

Szöveg: Kugler Ádám

Heidi Klum a zuhany alól posztolt szexi videót

Rég láttuk meztelenül a 44 éves szupermodellt.

6 tudományos tény, amit nem biztos, hogy tudtál a vagináról

Shotgunosok, tévhitek és a G-pont tagadói.

Emily Ratajkowski topless kádazása nem nagyon lehetne szexibb

Saját fürdőruháját nem is reklámozhatta volna effektívebben.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

Fizess elő kedvezménnyel és még egy Playboy Exclusive magazint is postázunk

Csak 5950 Ft